Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Kelner

Pizza Hut Kraków M1, al. Pokoju 67
Kraków
praca stacjonarna
3087 dni temu
Pizza Hut Kraków M1, al. Pokoju 67
Kelner
Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: K/phm1/18-05
Zadania:

Staramy się uczynić Pizza Hut restauracją wyjątkową.
Jeśli chcesz poczuć niepowtarzalną atmosferę gościnności
i lubisz pracę z ludźmi, to jest to praca właśnie dla Ciebie!
Wymagania:
• Otwartość i komunikatywność
• Pozytywna energia i pomysłowość
• Wysoka orientacja na klienta
• Uprzejmość oraz wysoka kultura osobista
• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie
• Chęć rozwoju oraz umiejętność szybkiego uczenia się
• Umiejętność pracy w zespole
• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
• Nawiązywanie i podtrzymywanie przyjaznych relacji z Gośćmi
• Wprowadzanie wyjątkowej atmosfery w restauracji
• Indywidualna oraz profesjonalna obsługa Gości
• Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
• Współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji

Oferujemy:

• Ciekawa, stabilna, pełna wyzwań praca
• Pakiet profesjonalnych szkoleń i możliwość rozwoju
• Praca w przyjaznej atmosferze, w dynamicznym, otwartym zespole nastawionym na realizację ambitnych celów
• Szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego
• Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb
• Atrakcyjny pakiet benefitów oraz nagrody i premie za dobre wyniki pracy

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Administratorem danych jest AmRest Sp. Z o.o. z siedzibą przy pl. Grunwaldzkim 25-27, 50-356 Wrocław. Dane osobowe podane w ankiecie przetwarzane są w celu rekrutacyjnym (tj. w związku z bieżącą rekrutacją i przyszłymi). Każdemu kandydatowi przysługuje prawo wglądu do jego danych osobowych i możliwość ich poprawiania, a podanie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do tego by można je było przetwarzać w ww. celu.”