Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień dbają o najwyższą jakość naszych produktów na każdym etapie ich przygotowania. Jesteśmy zakładem produkującym tortille, słone i słodkie przekąski, które z sukcesem eksportujemy do ponad kilkunastu krajów. W związku z rozbudową kolejnych, nowoczesnych linii produkcyjnych poszukujemy do naszego zespołu wykwalifikowanych pracowników.
- Tworzenie koncepcji technicznych dla linii produkcyjnych i nowego wyposażenia.
- Planowanie i zamawianie nowego wyposażenia.
- Inicjowanie modernizacji dla zwiększenia efektywności i obniżenia kosztów produkcji.
- Reprezentacja przed dostawcami technicznymi oraz negocjowanie ofert.
- Analiza technicznych rozwiązań i tworzenie rekomendacji decyzyjnych.
- Uczestnictwo w projektach i odpowiadanie za realizację zadań technologicznych.
- Opracowywanie umów oraz nadzór nad ich realizacją.
- Przygotowanie i nadzorowanie dokumentacji technicznej.
- Wykształcenie techniczne.
- Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.
- Biegłość w języku angielskim.
- Znajomość MS Office i AutoCad.
- Umiejętność analizy danych.
- Dobrze zorganizowane zarządzanie czasem pracy.
- Samodzielność i zdolność do podejmowania decyzji.
- Umowa o pracę i stabilne warunki zatrudnienia.
- Atrakcyjne wynagrodzenie z premiami.
- Płatne polecenia pracownicze.
- Profesjonalne szkolenia wdrożeniowe.
- Dofinansowanie karty MultiSport.
- Opieka medyczna oraz grupowe ubezpieczenie.
- Możliwość rozwoju przez szkolenia i kursy językowe.
- Wydarzenia integracyjne.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.