Jesteśmy częścią ARPI Group, norweskiego holdingu, który od 18 lat skutecznie realizuje rekrutacje dla różnych gałęzi biznesu. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osoby kreatywnej, zakochanej w gotowaniu, odważnej i zdecydowanej. Kogoś kto nie boi się wyzwań, a jego wyobraźnia w kuchni nie zna granic. Poszukujemy wyjątkowej osoby na wyjątkowe stanowisko:
Food Creator
Miejsce pracy: Warszawa
Zakres obowiązków
- kreowanie nowych smaków,
- przygotowanie propozycji nowych przekąsek (słonych i słodkich),
- organizowanie prezentacji i degustacji swoich propozycji,
- odpowiedzialność za wprowadzenie swoich produktów do sprzedaży w sieci kawiarni,
- współpraca z szefem produkcji i food managerem, odpowiedzialnym za jakość produktów,
- analiza możliwości transportu i przechowywania nowych produktów zgodnie z zasadami HACCP i Sanepid,
- przygotowywanie i analiza kosztów produkcji i food costów.
Poszukiwane kompetencje
- zamiłowanie do dobrej kuchni,
- doskonały smak i kreatywność,
- doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni/Pomocnika Szefa Kuchni/Sous Chefa będzie mile widziane,
- świadomość produktu – w kuchni wykorzystywane są naturalne produkty pozyskiwane lokalnie, z małych, certyfikowanych gospodarstw,
- umiejętność organizacji produkcji (wdrożenie swoich propozycji do produkcji i regularnej sprzedaży),
- wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne i organizacyjne.
Oferujemy
- pracę w prestiżowej firmie z marką rozpoznawalną na rynku międzynarodowym,
- możliwość intensywnego rozwoju zawodowego,
- dużą samodzielność w działaniu i nieograniczone możliwości kreowania smaków,
- elastyczne warunki zatrudnienia,
- kuchnia i doskonale wyposażone zaplecze kuchenne na wyłączność,
- w perspektywie objęcie stanowiska Szefa Kuchni w planowanej restauracji.