Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
Zobacz więcej ofert pracy

F&B Manager

Jobfinder
świętokrzyskie, Okolice Torunia
praca stacjonarna
3193 dni temu

Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 12 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.

Aktualnie dla swojego Klienta – prestiżowego obiektu hotelowego,poszukuje osoby na stanowisko:

F&B Manager
Miejsce pracy: Okolice Torunia
Nr ref.: OLOF&B022016

Zespół Hotelu to grono specjalistów z dziedziny Profesjonalnej Obsługi Klienta,dążących do spełnienia najwyższych wymagań swoich Klientów, w sposób jak najbardziej profesjonalny. Obiekt jest jednym z najpiękniej położonych hoteli w województwie kujawsko-pomorskim, oferującym usługi na najwyższym poziomie.

Zakres obowiązków na tym stanowisku:
  • Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za efektywne zarządzanie gastronomią, dbałość o najwyższą, jakość oferty gastronomicznej i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientem.
  • Nadzorowanie pracy personelu kuchni, obsługi śniadań, kelnerów i barmanów
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
  • Zarządzanie i kontrola stanów magazynowych oraz koordynacja zewnętrznych dostawców cateringu
  • Nadzór nad przestrzeganiem polityki kosztowej zgodnie z założonym budżetem
  • Nadzór nad przestrzeganiem standardów obsługi gości zgodnych z wymaganiami
  • Wystawianie dokumentów sprzedaży
  • Wsparcie dyrektora w bieżącej działalności obiektu
Nasze oczekiwania wobec Kandydatów:
  • Osoba na tym stanowisku powinna posiadać doświadczenie w kierowaniu zespołem ludzi oraz powinna posiadać praktyczną wiedzę w zakresie obsługi konferencji, bankietów i cateringu a także doświadczenie w prowadzeniu gastronomii hotelowej
  • Praktyczną wiedzę z zakresu obsługi konferencji, eventów, bankietów min. 1rok
  • Doświadczenie w przygotowywaniu ofert gastronomiczno-konferencyjnych oraz w obszarze kontroli, jakości a także gospodarki magazynowej
  • Umiejętności komunikacyjne i interpersonalne
  • Zdolności do zarządzania swoim czasem i czasem podwładnych
  • Zdolności prowadzenia kilku projektów jednocześnie
  • Zdolność w posługiwaniu się językiem angielskim lub niemieckim
  • Umiejętności komputerowe (MS Office)
  • Mile widziane kursy barmańskie, baristyczne, sommelierskie, kelnerskie
 Nasza oferta:
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia
  • Pracę w młodym i profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Wsparcie w relokacji - zakwaterowanie w hotelu
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.