Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

    Klient portalu Praca.pl   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...
  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Mirków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Kontrola jakości magazynowanych produktów i sprawdzanie ich etykiet. Sprawdzanie warunków przechowywania i dat przydatności do spożycia. Kontrola produktów wysyłanych do klientów. Reagowanie na problemy i zgłaszanie niezgodności. Opracowywanie i analizowanie reklamacji. Współpraca z...
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Olsztyn    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zapewnienie jakości produktów przeznaczonych do wysyłki do naszych klientów. Raportowanie i zarządzanie reklamacjami dotyczącymi jakości produktów. Szkolenie personelu odpowiedzialnego za przygotowanie towaru. Utrzymywanie bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardami firmy.
Zobacz więcej ofert pracy

F&B Manager

Jobfinder
śląskie, Okolice Torunia
praca stacjonarna
3301 dni temu

Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 12 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.

Aktualnie dla swojego Klienta – prestiżowego obiektu hotelowego,poszukuje osoby na stanowisko:

F&B Manager
Miejsce pracy: Okolice Torunia
Nr ref.: OLOF&B022016

Zespół Hotelu to grono specjalistów z dziedziny Profesjonalnej Obsługi Klienta,dążących do spełnienia najwyższych wymagań swoich Klientów, w sposób jak najbardziej profesjonalny. Obiekt jest jednym z najpiękniej położonych hoteli w województwie kujawsko-pomorskim, oferującym usługi na najwyższym poziomie.

Zakres obowiązków na tym stanowisku:
  • Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za efektywne zarządzanie gastronomią, dbałość o najwyższą, jakość oferty gastronomicznej i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientem.
  • Nadzorowanie pracy personelu kuchni, obsługi śniadań, kelnerów i barmanów
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
  • Zarządzanie i kontrola stanów magazynowych oraz koordynacja zewnętrznych dostawców cateringu
  • Nadzór nad przestrzeganiem polityki kosztowej zgodnie z założonym budżetem
  • Nadzór nad przestrzeganiem standardów obsługi gości zgodnych z wymaganiami
  • Wystawianie dokumentów sprzedaży
  • Wsparcie dyrektora w bieżącej działalności obiektu
Nasze oczekiwania wobec Kandydatów:
  • Osoba na tym stanowisku powinna posiadać doświadczenie w kierowaniu zespołem ludzi oraz powinna posiadać praktyczną wiedzę w zakresie obsługi konferencji, bankietów i cateringu a także doświadczenie w prowadzeniu gastronomii hotelowej
  • Praktyczną wiedzę z zakresu obsługi konferencji, eventów, bankietów min. 1rok
  • Doświadczenie w przygotowywaniu ofert gastronomiczno-konferencyjnych oraz w obszarze kontroli, jakości a także gospodarki magazynowej
  • Umiejętności komunikacyjne i interpersonalne
  • Zdolności do zarządzania swoim czasem i czasem podwładnych
  • Zdolności prowadzenia kilku projektów jednocześnie
  • Zdolność w posługiwaniu się językiem angielskim lub niemieckim
  • Umiejętności komputerowe (MS Office)
  • Mile widziane kursy barmańskie, baristyczne, sommelierskie, kelnerskie
 Nasza oferta:
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia
  • Pracę w młodym i profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Wsparcie w relokacji - zakwaterowanie w hotelu
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

    Klient portalu Praca.pl   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...
  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Mirków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Kontrola jakości magazynowanych produktów i sprawdzanie ich etykiet. Sprawdzanie warunków przechowywania i dat przydatności do spożycia. Kontrola produktów wysyłanych do klientów. Reagowanie na problemy i zgłaszanie niezgodności. Opracowywanie i analizowanie reklamacji. Współpraca z...
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Olsztyn    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zapewnienie jakości produktów przeznaczonych do wysyłki do naszych klientów. Raportowanie i zarządzanie reklamacjami dotyczącymi jakości produktów. Szkolenie personelu odpowiedzialnego za przygotowanie towaru. Utrzymywanie bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardami firmy.