Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

    Klient portalu Praca.pl   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...
  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Mirków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Kontrola jakości magazynowanych produktów i sprawdzanie ich etykiet. Sprawdzanie warunków przechowywania i dat przydatności do spożycia. Kontrola produktów wysyłanych do klientów. Reagowanie na problemy i zgłaszanie niezgodności. Opracowywanie i analizowanie reklamacji. Współpraca z...
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Olsztyn    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zapewnienie jakości produktów przeznaczonych do wysyłki do naszych klientów. Raportowanie i zarządzanie reklamacjami dotyczącymi jakości produktów. Szkolenie personelu odpowiedzialnego za przygotowanie towaru. Utrzymywanie bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardami firmy.
Zobacz więcej ofert pracy

Ekspert ds. gastronomii

Kownaty Park I Sp.o.o.
Kownaty (pow. sulęciński, gm. Torzym)
starszy specjalista (senior) / ekspert
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
rekrutacja online
684 dni temu
O nas

Plopsa, oddział parku rozrywki Studio 100, prowadzi obecnie 7 parków. Większość jej działalności zlokalizowana jest w Belgii, zarówno na świeżym powietrzu, jak i w krytych parkach rozrywki.

Grupa Plopsa jest również aktywna na arenie międzynarodowej. W 2010 r. firma otworzyła swój pierwszy park w Holandii, Plopsa Indoor Coevorden, a w Niemczech przejęła park rozrywki Holiday Park. W Polsce, Majaland Kownaty zawarł udane partnerstwo z holenderską firmą inwestycyjną. Od 2022 roku otwieramy parki w Warszawie, Gdańsku i Katowicach.

 

Parki Plopsa łączą magię postaci ze Studia 100 z zabawą w wielu najlepszych atrakcjach w wyjątkowym otoczeniu. Każdego roku odwiedza je ponad 3 miliony turystów.

Ekspert ds. gastronomii
Miejsce pracy: Kownaty (pow. sulęciński, gm. Torzym)
Zakres obowiązków:
  • Będziesz odpowiedzialny za operacyjne zarządzanie działem F&B w naszym lubuskim oddziale.
  • Osiąganie założonego w budżecie obrotu F&B, marży i kosztów personelu.
  • Zapewnienie stałej jakości i prezentacji naszej oferty F&B i usług, zarówno na co dzień, jak i na potrzeby wydarzeń.
  • Szkolenie i rozwój personelu F&B w obszarach takich jak orientacja na klienta, bezpieczeństwo żywności (HACCP),. . .
  • Wszystkie niezbędne procedury kontrolne w ramach działu F&B, m.in. dotyczące bezpieczeństwa żywności, ale także w zakresie kontroli gotówki czy dostępności oferty gastronomicznej w naszych punktach sprzedaży.
  • Zapewnienie aktualnego i optymalnego zapełnienia magazynu każdego dnia.
  • Codziennie zastanawiamy się jak możemy poprawić jakość i wrażenie dla odwiedzających.
  • Minimalizacja reklamacji związanych z jedzeniem i piciem.
Wymagania:
  • Posiadasz dobrą znajomość języka polskiego i angielskiego. (min. B2)
  • Organizacyjnie potrafisz zarządzać wieloma projektami jednocześnie, nadawać priorytety wielu zadaniom, jednocześnie przestrzegając ustalonych terminów.
  • Twoja umiejętność rozwiązywania problemów gwarantuje szybkie rozwiązania.
  • Jesteś zaznajomiony z planowaniem pracowników w harmonogramie pracy.
  • Codziennie dbasz o to, aby Twoi współpracownicy byli motywowani Twoim własnym entuzjazmem na stanowisku pracy
  • Jesteś uczynny i nie wahasz się pomóc swoim kolegom, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę naszych gości
  • Ostatecznie, jesteś elastyczny, dostępny/ osiągalny dla swoich kolegów w każdej chwili w przypadku ewentualnych sytuacji awaryjnych.
Plopsa oferuje bardzo zróżnicowaną pracę w rozwijającej się firmie, w której:
  • Panuje nieformalna, otwarta atmosfera pracy wśród zmotywowanych profesjonalistów.
  • Oferujemy pełnoetatową umowę o pracę, z konkurencyjnym wynagrodzeniem.
  • Dodatkowo otrzymujesz kartę zespołową, która daje Ci bezpłatny wstęp do naszego parku i innych parków rozrywki Plopsa.
  • Zniżki na artykuły w sklepach oraz w różnych restauracjach na terenie parku.

 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

    Klient portalu Praca.pl   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...
  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Mirków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Kontrola jakości magazynowanych produktów i sprawdzanie ich etykiet. Sprawdzanie warunków przechowywania i dat przydatności do spożycia. Kontrola produktów wysyłanych do klientów. Reagowanie na problemy i zgłaszanie niezgodności. Opracowywanie i analizowanie reklamacji. Współpraca z...
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości

    Klient portalu Praca.pl   Olsztyn    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zapewnienie jakości produktów przeznaczonych do wysyłki do naszych klientów. Raportowanie i zarządzanie reklamacjami dotyczącymi jakości produktów. Szkolenie personelu odpowiedzialnego za przygotowanie towaru. Utrzymywanie bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardami firmy.