Najnowsze oferty pracy

  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Technolog żywności

    Praca.pl   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    14 dni
    Jako Technolog Żywności będziesz miał / miała kluczową rolę w projektowaniu, wdrażaniu i nadzorze technologicznym nowych produktów oraz linii technologicznych. Zadania: Projektowanie i testowanie nowych wyrobów zarówno w warunkach laboratoryjnych, jak i produkcyjnych. Nadzór nad...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
Zobacz więcej ofert pracy

Dyrektor Gastronomii

City Park Poznań Sp. z o.o. Sp. kom.
śląskie, cała Polska
praca stacjonarna
3169 dni temu

Ogłoszenie numer: 939903, z dnia 2016-01-14

City Park Hotel w Poznaniu - leader na rynku hotelarstwa i gastronomii w Poznaniu,
zatrudni pracownika na stanowisko:

Dyrektor Gastronomii

Miejsce pracy: śląskie, cała Polska

 

Opis stanowiska

Misją Dyrektora Gastronomii jest planowanie i kierowanie operacją gastronomii hotelowej tak by zapewnić wysoką jakości usług dla gości, przy jednoczesnej maksymalizacji rentowności oraz wspieranie rozwoju wszystkich pracowników gastronomii do najwyższego potencjału.

Zakres obowiązków:
  • Przygotowanie oraz realizacja rocznego budżetu operacyjnego wszystkich outletów gastronomicznych, wraz z zaplanowaniem strategii sprzedaży i marketingu całej gastronomii
  • Prowadzenie miesięcznych P&L raportów wraz z forecastem każdego outletu
  • Monitorowanie kosztów poziomu zatrudnienia w zgodzie z zaplanowanym budżetem, jednocześnie podwyższanie wydajności pracowników celem zapewnienia równowagi pomiędzy jakością usługi a rentownością działu
  • Kontrola kosztów produktów
  • Kontrola kosztów operacyjnych działu gastronomii
  • Wsparcie i rozwój zespołu gastronomii poprzez program treningów podwyższających ich umiejętności
  • Zagwarantowanie najwyższego poziomu usług celem ciągłego podnoszenia zadowolenia Gości
  • Opracowywanie wraz z Szefem Kuchni menu na poszczególne outlety gastronomiczne
  • Współpraca z lokalną społecznością oraz ekspozycja w lokalnych i krajowych mediach na zasadach ROI
  • Aktywny udział w rekrutacji do działu gastronomii celem zapewnienia najlepszych kandydatów
  • Zapewnienie regularnej komunikacji ze wszystkimi działami gastronomii poprzez codzienne spotkania z kierownikami poszczególnych outletów

Wymagania

  • 3 do 5 lat doświadczenia w zarządzaniu gastronomią w hotelach lub restauracjach indywidualnych
  • Doświadczenie w otwieraniu nowych restauracji
  • Doskonałe umiejętności interpersonalne
  • Znajomość systemu Micros, Microsoft Word, Excel i Outlook
  • Doskonała znajomość kulinariów i obecnie panujących trendów
  • Znajomość ogólnych zasad rachunkowości
  • Umiejętność analizy danych oraz tworzenie strategii poprawy
  • Kandydat na to stanowisko musi się charakteryzować innowacyjnością, kreatywnością i być skłonnym do podejmowania ryzyka
  • Zorientowanie na wynik i umiejętność pracy pod presją będzie dodatkowym atutem
  • Znajomość języka angielskiego wymagana na poziomie dobrym

Oferujemy

  • Pracę z produktem premium
  • Ambitny Zespół
  • Dobre wynagrodzenie
  • Rozwój w firmie dynamicznie rozwijającej się
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Konkret Real Estate Sp. z o.o. Sp. kom.

City Park to obiekt położony w bliskiej odległości od ścisłego centrum Poznania. W niedalekim sąsiedztwie znajdują się Arena, Palmiarnia oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie. Twórcy City Parku to prekursorzy w realizacji idei Smart City. To niezwykłe na skalę europy Miasto w Mieście skupia pięciogwiazdkowy hotel, City Garden SPA by L’Occitane, Whisky Bar 88 – oznaczony mianem najlepszego baru w Polsce w latach 2014, 2015 i 2016, Restauracja CUCINA – wyróżniona w swojej historii trzema czapkami w żółtym przewodniku Gault&Millau, Cukiernia & Lodziarnia CAPPUCCINA, która kusi zapachem pysznej kawy, smakiem lodów rzemieślniczych i autorskich słodkości, UŁAN BROWAR – browar restauracyjny i warzelnia połączone ze sceną, strefa bilard i chillout. Ponadto znajdziecie tu delikatesy ekologiczne Zielona Spiżarnia, Stragany Wyspiańskiego 26, 16 najlepszych restauracji w Poznaniu, klimatyczną kwiaciarnię Ministerstwo Kwiatów i niezwykle kobiecy salon piękności MANI LA, które czekają na rezydentów City Parku – osoby ceniące wyjątkową jakość. Na terenie obiektu znajduje się również centrum wellness ze strefą saun, basenu i kameralną siłownią oraz renomowane centrum medyczne Lux Med.

Podobne oferty

  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Technolog żywności

    Praca.pl   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    14 dni
    Jako Technolog Żywności będziesz miał / miała kluczową rolę w projektowaniu, wdrażaniu i nadzorze technologicznym nowych produktów oraz linii technologicznych. Zadania: Projektowanie i testowanie nowych wyrobów zarówno w warunkach laboratoryjnych, jak i produkcyjnych. Nadzór nad...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...