Dyrektor Gastronomii
Miejsce pracy: Jachranka
Zakres obowiązków:
- Samodzielne i kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii,
- Współtworzenie budżetów, polityki cenowej, strategii sprzedażowej oraz operacyjnej,
- Zapewnienie sprawnego skoordynowania działań ludzi, maszyn i urządzeń by stworzyć najlepszej jakości produkty gastronomiczne,
- Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu,
- Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu,
- Monitoring trendów w zakresie Gastronomii,
- Tworzenie właściwej atmosfery pracy.
Umiejętności:
- Doświadczenie w hotelu na analogicznym stanowisku z rozbudowaną gastronomią,
- Umiejętność wytyczania i realizacji celów,
- Zdolności organizatorskie, zaangażowanie, energia i pasja do pracy,
- Sprawne poruszanie się w programach U SALI i Menu Engineering,
- Znajomość języka angielskiego na poziomie B2,
- Wysokie umiejętności interpersonalne.
Jak o Ciebie zadbamy:
- Zaoferujemy objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
- Zapewnimy przejrzyste zasady wynagradzania w oparciu o posiadane kompetencje i doświadczenie,
- Otrzymasz liczne możliwości rozwoju zawodowego,
- Będziesz pracował w zgranym i otwartym na ludzi zespole.