Lubicie nasze ciasta? My też ;) Ale jeszcze bardziej lubimy i szanujemy naszych pracowników, którzy przyczyniają się do ich powstawania. Dlatego jeśli szukasz stabilnego zatrudnienia, lubisz pracować w małym, dynamicznym zespole, a do tego masz doświadczenie zawodowe w branży, dołącz do naszej warszawskiej filii jako:
Do Twoich obowiązków należeć będzie wszystko co związane z powstawaniem słodkich wypieków tj. drożdżówki, pączki, tarty i dakłasy, czyli przygotowywanie, wypiekanie i wykańczanie wyrobów. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczanie ich przed zepsuciem. Będziesz odpowiadać również za utrzymanie czystości stanowiska pracy.
Na czym nam zależy?
- gotowości do pracy na zmianie nocnej, pełny etat praca w godz. 20:00 - 4:00
- dobrej organizacji pracy
- zaangażowaniu
- orzeczeniu do celów sanitarno-epidemiologicznych
- staranności i dbałości o standardy
- doświadczeniu w piekarni, cukierni lub gastronomii (np. pizzeria)
- prace przy słodkościach często wymagają sporej siły fizycznej
- szkolenia i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub zlecenie, cały etat
- wynagrodzenie zasadnicze i system premiowy
- liczne benefity, m.in. pakiet medyczny i ubezpieczenie grupowe
- pakiet socjalny (karty Pluxee - dawne Sodexo, bony świąteczne, dopłaty do Multisport i OK-System)
- spotkania integracyjne
- nie mamy owocowych czwartków, ale mamy pod ręką inne specjały ;)
Poznaj
Cukiernia Sowa Sp. z o.o.
Cukiernia Sowa to miejsce, w którym od 1946 roku rozpieszczamy podniebienia, łączymy pokolenia i zabieramy w pasjonującą podróż do świata słodyczy. Marka założona została w Bydgoszczy przez Feliksa Sowę i jego małżonkę Stanisławę. Firma rozwijała się prężnie, z każdym kolejnym rokiem zatrudniając więcej pracowników, zyskując zadowolonych klientów i prestiżowe wyróżnienia