specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta, znanej i cenionej firmy na rynku usług hotelarskich, rozlokowanej na terenie krajów UE poszukujemy kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w hotelach 5-gwiazdkowych i 4-gwiazdkowych na terenie Unii Europejskiej, na stanowisku:
Chef de Partie /Kucharz (4* i 5* hotele)
Miejsce pracy: Kraje Unii Europejskiej
Obowiązki:
Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji
Dbałość o zapewnienie odpowiedniego zaprowiantowania
Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP
Wymagania:
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza, mile widziane doświadczenie w hotelach 4* i 5*, lub w renomowanych restauracjach
Dobra znajomość języka angielskiego
Umiejętności organizacyjne
Umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
Wynagrodzenie 2.300 euro miesięcznie
40 godzinny system pracy z możliwością pracy w weekendy, nadgodziny rozliczane w formie dni wolnych
Zakwaterowanie zorganizowane przez pracodawcę, opłacane przez pracownika w wysokości 45-50 euro tygodniowo
Bezpłatne wyżywienie
Urlop wypoczynkowy
Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole
Możliwość rozwoju zawodowego
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...