Og艂oszenie numer: 1915290, z dnia 2018-03-09
Jeste艣my jednym z najwi臋kszych zak艂ad贸w cukierniczych w Polsce. Mamy d艂ugoletni膮 tradycj臋 i ugruntowan膮 pozycj臋 rynkow膮. W zwi膮zku z bardzo dynamicznym rozwojem poszukujemy ambitnych pracownik贸w, kt贸rzy razem z nami b臋d膮 budowa膰 mi臋dzynarodow膮 pozycj臋 firmy.
Asystent / Asystentka biura
Miejsce pracy: mazowieckie, Nowy Dw贸r Mazowiecki
Opis stanowiska
- bie偶膮ca obs艂uga sekretariatu, odpowiedzialno艣膰 za sprawne funkcjonowania biura
- wsparcie dzia艂a艅 Kierownictwa oraz pracownik贸w firmy
- umawianie spotka艅
- obs艂uga logistyczna wyjazd贸w s艂u偶bowych, konferencji
- nadz贸r nad prawid艂owym obiegiem dokument贸w i informacji
- skanowanie i archiwizacja pism, dokument贸w, um贸w
- rejestracja korespondencji
- obs艂uga zam贸wie艅 i zakup贸w artyku艂贸w biurowych, spo偶ywczych i gospodarczych
- obs艂uga bie偶膮ca materia艂贸w marketingowych firmy (wizyt贸wki, ulotki)
Wymagania
- mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku
- komunikatywna聽znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego
- umiej臋tno艣ci obs艂ugi komputera (program贸w MS Office)
- dok艂adno艣膰, rzetelno艣膰, samodzielno艣膰, bardzo dobra organizacja pracy
- zaanga偶owanie oraz orientacja na realizacj臋 zada艅
- komunikatywno艣膰 i umiej臋tno艣膰 budowania relacji z lud藕mi
Oferujemy
- ambitne wyzwania i mo偶liwo艣膰 rozwoju zawodowego
- udzia艂 w ciekawych projektach inwestycyjnych
- stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋
- atrakcyjne wynagrodzenie
Poznaj
Firma Cukiernicza M.W. Janczewscy
Firma MW Janczewscy, za艂o偶ona w 1991 r. Przez Mariol臋 I Waldemara Janczewskich to dzi艣 jeden z najbardziej konkurencyjnych zak艂ad贸w cukierniczych w Polsce. Szeroka oferta produktowa obejmuj膮ca zar贸wno wyroby 艣wie偶e, jak i mro偶one gwarantuje klientowi nie tylko najwy偶sz膮 jako艣膰 ale i du偶膮 r贸偶norodno艣膰 smak贸w. Dysponujemy specjalistycznym transportem. Gwarantujemy terminowo艣膰 dostaw. Pomimo najwi臋kszego na rynku asortymentu, firma jest otwarta na produkcj臋 wyrob贸w przygotowanych na specjalne zam贸wienie klienta. Wypieki powstaj膮 na bazie naturalnych sk艂adnik贸w i s膮 艂膮czone ze sob膮 wed艂ug tradycyjnych receptur, przez co pozytywnie wyr贸偶niaj膮 si臋 na rynku cukierniczym.