Obsługa księgowa jednostki gastronomiczno – hotelowej, w ramach pełnej księgowości: księgowanie faktur zakupu; księgowanie raportów sprzedaży w korelacji z wystawianymi fakturami sprzedaży; kontrola rejestrów VAT w zakresie powierzonych obowiązków; księgowanie faktur magazynowych w...
samodzielne planowanie i zarządzanie podległym zespołem Konserwatorów oraz siecią zewnętrznych serwisantów z terenu całego kraju; zapewnienie wysokiej jakości usług serwisowych; współpraca z dostawcami; dbanie o najwyższy poziom obsługi Klienta, dbanie o właściwą i terminową...
przygotowywanie potraw i dań wg receptur; zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetykę dań; dbanie o porządek, przestrzeganie zasad BHP oraz higieny w kuchni;
pozyskiwanie nowych klientów; przygotowanie wycen oraz ofert handlowych; zawieranie umów i nadzór nad realizacją projektów; realizację planów sprzedażowych w oparciu o politykę handlową firmy; bieżąca analiza rynku;
samodzielne planowanie i zarządzanie podległym zespołem Konserwatorów oraz siecią zewnętrznych serwisantów z terenu całego kraju; zapewnienie wysokiej jakości usług serwisowych; współpraca z dostawcami; dbanie o najwyższy poziom obsługi Klienta, dbanie o właściwą i terminową...