Obsługa księgowa jednostki gastronomiczno – hotelowej, w ramach pełnej księgowości: księgowanie faktur zakupu; księgowanie raportów sprzedaży w korelacji z wystawianymi fakturami sprzedaży; kontrola rejestrów VAT w zakresie powierzonych obowiązków; księgowanie faktur magazynowych w...
samodzielne planowanie i zarządzanie podległym zespołem Konserwatorów oraz siecią zewnętrznych serwisantów z terenu całego kraju; zapewnienie wysokiej jakości usług serwisowych; współpraca z dostawcami; dbanie o najwyższy poziom obsługi Klienta, dbanie o właściwą i terminową...
przygotowywanie potraw i dań wg receptur; zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetykę dań; dbanie o porządek, przestrzeganie zasad BHP oraz higieny w kuchni;
pozyskiwanie nowych klientów; przygotowanie wycen oraz ofert handlowych; zawieranie umów i nadzór nad realizacją projektów; realizację planów sprzedażowych w oparciu o politykę handlową firmy; bieżąca analiza rynku;
samodzielne planowanie i zarządzanie podległym zespołem Konserwatorów oraz siecią zewnętrznych serwisantów z terenu całego kraju; zapewnienie wysokiej jakości usług serwisowych; współpraca z dostawcami; dbanie o najwyższy poziom obsługi Klienta, dbanie o właściwą i terminową...
Wykorzystujemy Pliki Cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania Serwisu. Stosujemy Pliki Cookies w celach statystycznych i marketingowych, w szczególności w zakresie dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji.
Każda wyrażona zgoda może być przez Ciebie wycofana w dowolnym momencie. Więcej informacji dotyczących plików Cookies oraz przetwarzania danych osobowych w plikach Cookies znajduje się w naszej Polityce Prywatności.
Administratorem Serwisu i Twoich danych osobowych jest „Praca.pl” spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, ul. Bolesława Prusa 2, 00-493 Warszawa, KRS 0000290935, NIP 7010095135, REGON: 141169379