Początki istnienia i tradycja firmy sięgają 1927 roku. 70 lat temu Henryk Cichowski otrzymał dyplom czeladnika w zawodzie piekarza. Od tamtego czasu rodzina Cichowskich na stałe związała się z produkcją pieczywa.
Umiejętne połączenie tradycji z nowoczesnością stanowi o sile i popularności piekarni "GRZYBKI".
Diagnozowanie i modernizacja systemów automatyki przemysłowej, Ocena przyczyn usterek technicznych, Bieżące naprawy, konserwacja i remonty maszyn i urządzeń, Sporządzanie dokumentacji prowadzonych projektów, Kontrola procesów modernizacyjnych, remontów i montażu.
Transport towarów na terenie Warszawy i okolic; Przyjmowanie i wydawanie towaru na podstawie dokumentacji magazynowej; Przestrzeganie procedur magazynowania i przewożenia towaru; Zbieranie zamówień od odbiorców; Znajomość asortymentu;
Diagnozowanie i modernizacja systemów automatyki przemysłowej, Ocena przyczyn usterek technicznych, Bieżące naprawy, konserwacja i remonty maszyn i urządzeń, Sporządzanie dokumentacji prowadzonych projektów, Kontrola procesów modernizacyjnych, remontów i montażu.
Do głównych zadań osoby na stanowisku Informatyka będzie należało: Obsługa systemu informatycznego skupiającego w sobie procesy biznesowe; Analizowanie i kontrolowanie poprawności działania systemu; Wspomaganie użytkowników w obsłudze systemu; Tworzenie instrukcji oraz przeprowadzanie...
Do głównych zadań osoby na stanowisku Informatyka będzie należało: Obsługa systemu informatycznego skupiającego w sobie procesy biznesowe; Analizowanie i kontrolowanie poprawności działania systemu; Wspomaganie użytkowników w obsłudze systemu; Tworzenie instrukcji oraz przeprowadzanie...
Staranne przygotowywanie deserów oraz dań zgodnie ze standardami firmy; Zarządzanie zapasami oraz kontrolę zużycia surowców; Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy zgodnie ze standardami firmy;
Staranne przygotowywanie wyrobów piekarniczych zgodnie ze standardami firmy; Zarządzanie zapasami oraz kontrolę zużycia surowców; Obsługa maszyn piekarniczych; Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy zgodnie ze standardami firmy;
Staranne przygotowywanie deserów oraz dań zgodnie ze standardami firmy; Zarządzanie zapasami oraz kontrolę zużycia surowców; Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy zgodnie ze standardami firmy;
przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, tworzenie menu, pomoc w organizacji pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów, zgodnie ze standardami firmy, zadbanie o etyczny wygląd i właściwy sposób ekspozycji towarów, udzielania informacji na temat oferowanych produktów, odpowiednie przygotowanie stanowiska pracy, obsługa kasy fiskalnej, wagi elektronicznej,...
wdrażanie, utrzymanie i rozwój systemu jakości i bezpieczeństwa żywności w zakładzie (GMP, GHP, HACCP, IFS), z uwzględnieniem wymagań klientów; uczestnictwo w audytach zewnętrznych (kontrole urzędowe, audyty certyfikacyjne, audyty klientów); przeprowadzanie audytów wewnętrznych i...