Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw; Organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami; Odpowiedzialność za food cost i odpowiedzialność za jego utrzymanie na odpowiednim...
pasji do gotowania; uczciwości i odpowiedzialności; pozytywnego nastawienia; doświadczenia (będzie dodatkowym atutem) Nie wymagamy, żeby ktoś umiał wszystko, wystarczy, że szybko się uczy.
Zapewnianie najwyższego standardu jakości oraz obsługi klienta; Organizacja i nadzór pracy personelu; Organizacja i nadzór Cateringu; Optymalizacja efektywności ekonomicznej; Dbanie o profesjonalny wizerunek restauracji; Planowanie i zarządzanie zaopatrzeniem restauracji; Utrzymywanie...
Zapewnianie najwyższego standardu jakości oraz obsługi klienta; Organizacja i nadzór pracy personelu; Optymalizacja efektywności ekonomicznej; Dbanie o profesjonalny wizerunek restauracji; Planowanie i zarządzanie zaopatrzeniem restauracji; Utrzymywanie przestrzegania zasad BHP i HACCP; Praca...