Zakłady Przetwórstwa Mięsnego SADEŁKO Sp. z o.o. powstały w 1992 roku. Jest to firma rodzinna. Początkowo była to mała masarnia zatrudniająca kilkanaście osób. Obecnie, dzięki zmianom przystosowującym do norm Unii Europejskiej, jest przedsiębiorstwem dającym miejsca pracy ponad 100 osobom. W lutym 2006 roku firma wdrożyła system służący zapewnieniu bezpieczeństwa żywności HACCP, Dobrą Praktykę Higieniczną GHP oraz Dobrą Praktykę Produkcyjną GMP.
Firma posiada własną linię ubojową, linię rozbiorową oraz linię produkcyjną, co sprawia, że jest w dużym stopniu niezależna.
Lepszemu rozwojowi Zakładu sprzyja, wciąż rozrastająca się, sieć własnych hurtowni i sklepów zlokalizowanych na terenach województw mazowieckiego oraz świętokrzyskiego.
Rozumiejąc potrzeby współczesnego rynku, staramy się produkować nasze wyroby, łącząc nowoczesną technologię z tradycją polskiego smaku.
Archiwalne oferty pracy
-
- dolnośląskie
- podkarpackie
- kujawsko-pomorskie
- podlaskie
- lubelskie
- pomorskie
- śląskie
- łódzkie
- świętokrzyskie
- małopolskie
- warmińsko-mazurskie
- mazowieckie
- wielkopolskie
aplikuj szybko aplikuj bez CV -
Kierownik Produkcji / Technolog Żywności w Zakładzie Mięsnym
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sadełko Sp. z o.o. mazowieckie, Radom (powiat) Jedlińsk praca stacjonarnaaplikuj szybko aplikuj bez CV