sprawna i uprzejma obsługa Gości Restauracji; przyjmowanie, bonowanie i realizacja zamówień; przygotowanie sali, sprzątanie ze stołów, utrzymanie restauracji w czystości; współpraca z kuchnią; praca podczas bankietów i innych imprez obsługiwanych przez restaurację; dbanie o wysoką...
Przygotowanie restauracji i kelnerów do pełnego i kompletnego serwowania Gościom; Planowanie, realizacja i rozliczanie zadań wyznaczonych poszczególnym pracownikom restauracji i baru; Bezpośredni nadzór nad obsługą Gości restauracji oraz przyjęć okolicznościowych i konferencji; Nadzór...
Przygotowanie restauracji i kelnerów do pełnego i kompletnego serwowania Gościom; Planowanie, realizacja i rozliczanie zadań wyznaczonych poszczególnym pracownikom restauracji i baru; Bezpośredni nadzór nad obsługą Gości restauracji oraz przyjęć okolicznościowych i konferencji; Nadzór...
sprawna i uprzejma obsługa Gości Restauracji; przyjmowanie, bonowanie i realizacja zamówień; przygotowanie sali, sprzątanie ze stołów, utrzymanie restauracji w czystości; współpraca z kuchnią; praca podczas bankietów i innych imprez obsługiwanych przez restaurację; dbanie o wysoką...
tworzenie atrakcyjnej oferty kulinarnej; estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań; nadzór nad wydawanymi daniami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
sprawna i uprzejma obsługa Gości Restauracji; przyjmowanie, bonowanie i realizacja zamówień; przygotowanie sali, sprzątanie ze stołów, utrzymanie restauracji w czystości; współpraca z kuchnią; praca podczas bankietów i innych imprez obsługiwanych przez restaurację; dbanie o wysoką...
sprawna i uprzejma obsługa Gości Restauracji; przyjmowanie, bonowanie i realizacja zamówień; przygotowanie sali, sprzątanie ze stołów, utrzymanie restauracji w czystości; współpraca z kuchnią; praca podczas bankietów i innych imprez obsługiwanych przez restaurację; dbanie o wysoką...
przygotowanie menu restauracyjnego i cateringowego, kalkulacja, układanie receptur; nadzór nad pracą kuchni, kontrola jakości, tworzenie grafików; koordynacja zamówień i dostaw towarów oraz przeprowadzanie inwentaryzacji; kształtowanie oraz dokonywanie odpowiednich zmian w zakresie menu;...
sprawna i uprzejma obsługa Gości Restauracji; przyjmowanie, bonowanie i realizacja zamówień; przygotowanie sali, sprzątanie ze stołów, utrzymanie restauracji w czystości; współpraca z kuchnią; praca podczas bankietów i innych imprez obsługiwanych przez restaurację; dbanie o wysoką...
przygotowanie menu restauracyjnego i cateringowego, kalkulacja, układanie receptur; nadzór nad pracą kuchni, kontrola jakości, tworzenie grafików; koordynacja zamówień i dostaw towarów oraz przeprowadzanie inwentaryzacji; kształtowanie oraz dokonywanie odpowiednich zmian w zakresie menu;...