obsługa gości w restauracji; zarządzanie i organizacja pracy kelnerów; kontrolowanie finansów i rozliczeń; przeprowadzanie inwentaryzacji; zapewnienie wysokiej jakości usług;
pozyskiwanie nowych klientów; przygotowywanie ofert oraz tworzenie nowych produktów hotelarskich; sprzedaż usług hotelowych; przyjmowanie, obsługa i rozliczanie rezerwacji indywidualnych i grupowych; obsługa gości hotelowych (zameldowanie/wymeldowanie) obsługa portali internetowych;
umiejętność produkcji ciast deserowych i tortów; udokumentowane wykształcenie zawodowe w kierunku cukiernictwa; kreatywność, dyspozycyjność, sumienność; pasja do cukiernictwa będzie dodatkowym atutem;
znajomość przepisów podatkowych, ustawy o rachunkowości oraz przepisów prawa pracy; umiejętność pracy w zespole; mile widziana znajomość programu Symfonia FK; min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku;
wykształcenie wyższe; bardzo dobra znajomość Ms Office; umiejętność pisania pism i opracowań; kreatywność, dynamiczność, dokładność i sumienność; elastyczność i dyspozycyjność; prawo jazdy kat. B; mile widziana znajomość obsługi stron internetowych i multimediów;
znajomość przepisów podatkowych, ustawy o rachunkowości oraz przepisów prawa pracy; umiejętność pracy w zespole; mile widziana znajomość programu Symfonia FK; min. 3 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku;
absolwent Akademii Ekonomicznej; bardzo dobra znajomość MS Office (Excel) umiejętność sporządzania analiz biznesowych i raportów; kreatywność, dynamiczność i łatwość nawiązywania kontaktów; znajomość języka angielskiego/niemieckiego;
Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie m.in. za: zapewnienie właściwej obsługi klienta i wysokiej jakości świadczonych usług; planowanie, monitorowanie i kontrola działalności hotelu; nadzór nad pracą personelu hotelowego oraz właściwe nim zarządzanie; budowanie pozytywnego wizerunku hotelu;
Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie m.in. za: realizację strategii marketingowej oraz polityki sprzedażowej, w tym długotrwałych relacji z klientami, aktywną współpracę z firmami turystycznymi, pozyskiwanie klientów.