Zarządzanie zespołem pracowników produkcyjnych oraz delegowanie obowiązków, Szkolenie nowych pracowników, Nadzór nad właściwym i bezpiecznym użytkowaniem maszyn, Opracowywanie planów produkcyjnych, Bieżące raportowanie wyników pracy swojej pracy, Nadzór nad prawidłowym przebiegiem...
wykształcenie wyższe; doświadczenie na podobnym stanowisku; znajomość branży mięsnej; znajomość aktualnych przepisów prawa polskiego i unijnego z zakresu exportu; umiejętność pracy zespołowej, komunikatywność; kreatywność; bardzo dobra organizacja pracy; posiadanie prawa jazdy kat....
wykształcenie wyższe; doświadczenie na podobnym stanowisku; znajomość branży mięsnej; znajomość aktualnych przepisów prawa polskiego i unijnego z zakresu exportu; umiejętność pracy zespołowej, komunikatywność; kreatywność; bardzo dobra organizacja pracy; posiadanie prawa jazdy kat....
zarządzanie kategorią produktów; budowanie polityki asortymentowej; prowadzenie analizy rynku; poszukiwanie nowych dostawców; prowadzenie negocjacji handlowych;
koordynowanie działań produkcyjno-sprzedażowych; podtrzymywanie relacji z istniejącymi klientami firmy; realizację założonych planów; pozyskiwanie nowych klientów;
doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta; odpowiedzialność, rzetelność i uczciwość; entuzjazm i zaangażowanie; dyspozycyjność (praca na zmiany i weekendy)
koordynowanie działań produkcyjno-sprzedażowych; podtrzymywanie relacji z istniejącymi klientami firmy; realizację założonych planów; pozyskiwanie nowych klientów;
koordynowanie działań sprzedażowych; podtrzymywanie relacji z istniejącymi klientami firmy; realizację założonych planów; pozyskiwanie nowych klientów;
wykształcenie wyższe (technologia żywności / towaroznawstwo) znajomość norm związanych z bezpieczeństwem żywności (HACCP, ISO 22000) znajomość systemów zarządzania jakością (ISO, BRC, IFS) znajomość aktualnych przepisów prawa polskiego i unijnego z zakresu jakości artykułów...
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem sklepów mięsnych znajdujących się w podległym rejonie; zarządzanie podległym zespołem pracowników; działania w zakresie marketingu w nadzorowanych placówkach handlowych; prowadzenie analizy rynku;
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem sklepów mięsnych znajdujących się w podległym rejonie; zarządzanie podległym zespołem pracowników; działania w zakresie marketingu w nadzorowanych placówkach handlowych; prowadzenie analizy rynku;
doświadczenie w sprzedaży i obsługa klienta; umiejętność zarządzania ludźmi; odpowiedzialność, rzetelność i uczciwość; entuzjazm i zaangażowanie; dyspozycyjność (praca na zmiany i weekendy)
zarządzanie kategorią produktów; budowanie polityki asortymentowej; prowadzenie analizy rynku; poszukiwanie nowych dostawców; prowadzenie negocjacji handlowych;
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem sklepów mięsnych znajdujących się w podległym rejonie; zarządzanie podległym zespołem pracowników; działania w zakresie marketingu w nadzorowanych placówkach handlowych; prowadzenie analizy rynku;