Opis stanowiska: Zarządzanie, kreowanie menu restauracji, Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji, Zarządzanie, organizowanie pracy podległemu zespołowi, Efektywne planowanie kosztów...
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu; Wymagania: mile widziane wykształcenie gastronomiczne;...
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu; Wymagania: mile widziane wykształcenie gastronomiczne;...
Wymagania: Aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; Chęci i motywacji do pracy; Zaangażowania w wykonywaną pracę; Doświadczenie w restauracjach typu „casual dining" Miła aparycja i prezencja, Otwartość na Klienta i jego potrzeby; Umiejętność komunikacji w...
Wymagania: Entuzjazm, kreatywność i zapał do pracy; Komunikatywność i umiejętność pracy zespołowej; Docenimy doświadczenie w gastronomii lub w obsłudze klienta; Wysoka kultura osobista; Zapewnienie obsługi klienta na jak najwyższym poziomie; Umiejętność szybkiego uczenia się;...
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu; Wymagania: mile widziane wykształcenie gastronomiczne;...
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu; Wymagania: mile widziane wykształcenie gastronomiczne;...
Opis stanowiska: Zarządzanie, kreowanie menu restauracji, Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji, Zarządzanie, organizowanie pracy podległemu zespołowi, Efektywne planowanie kosztów...
Zakres obowiązków: odpowiedzialność za przygotowanie i realizację potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktu; przestrzeganie norm i standardów obowiązujących w zakładzie; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu; Wymagania: mile widziane wykształcenie gastronomiczne;...