pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
Bierhalle to oryginalny koncept łączący w sobie niepowtarzalny smak piwa przygotowywanego w restauracji z wyśmienitą kuchnią oraz wspaniałą obsługą , inspirowany jest doświadczeniami browarników–restauratorów z Polski i Bawarii. Główną atrakcją „Bierhalle” jest fakt iż nasi klienci mogą obserwować cały proces warzenia piwa dzięki unikatowej warzelni wykonanej ze szkła.
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Szef Kuchni
Opis stanowiska:
Zarządzanie, kreowanie menu restauracji,
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych,
Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji,
Zarządzanie, organizowanie pracy podległemu zespołowi,
Efektywne planowanie kosztów kuchni,
Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
Wykształcenie gastronomiczne,
Doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni,
Znajomość kuchni międzynarodowej oraz śledzenie aktualnych trendów kulinarnych,
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...