Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Zakres obowiązków: Odbieranie wyrobu gotowego z maszyny i układanie na paletach. Kontrola wyrobu gotowego (szczelność, poprawność daty i opakowań). Napełnianie elewatora kubków. Prace porządkowe. Znakowanie produktu niepełnowartościowego.
młodszy specjalista (junior) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
875 dni
Zakres obowiązków: Pakowanie produktu gotowego w opakowania jednostkowe i zbiorcze. Kontrola parametrów produkcji. Przeprowadzanie mycia i sterylizacji maszyn. Współpraca z innymi grupami zawodowymi w celu zapewnienia ciągłości produkcji. Przezbrajanie maszyn pakujących. Prowadzenie...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat
875 dni
Opis stanowiska: Analizowanie, rozliczanie i opracowywanie dokumentów. Aktualizacja bazy danych systemu zarządzania flotą oraz systemu logistycznego. Weryfikacja merytoryczna, wprowadzanie danych do systemu oraz opisywanie faktur. Tworzenie pism, raportów oraz innych dokumentów. Wysyłanie i...
ZADANIA: Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania magazynu ziarna. Odpowiedzialność za przyjęcie, oczyszczanie i magazynowanie kukurydzy i zbożowych płodów rolnych oraz ich wydanie do produkcji etanolu. Odpowiedzialność za konserwację zboża i jego właściwego przechowywania, zgłaszanie...