Zakres obowiązków: Pakowanie produktu gotowego w opakowania jednostkowe i zbiorcze. Kontrola parametrów produkcji. Przeprowadzanie mycia i sterylizacji maszyn. Współpraca z innymi grupami zawodowymi w celu zapewnienia ciągłości produkcji. Przezbrajanie maszyn pakujących. Prowadzenie...
Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Prawidłowa obsługa maszyn i urządzeń do czyszczenia, suszenia i rozładunku zbóż. Prowadzenie rozładunku i załadunku zbóż. Odpowiedzialność za prowadzenie procesu konserwacji zbóż. Stałe kontrolowanie jakości składowanej masy zbożowej i nadzór nad jej prawidłowym rozmieszczeniem...
Zakres obowiązków: Bieżąca kontrola produkcji pod kątem zgodności wypiekowej z obowiązującymi specyfikacjami, normami, wymaganiami klientów - przeprowadzanie wypieków. Rozmowy ze współpracującymi piekarniami. Prowadzenie testów wypiekowych, umiejętność analizy oraz wyciągania...
Prawidłowa obsługa maszyn i urządzeń do czyszczenia, suszenia i rozładunku zbóż. Prowadzenie rozładunku i załadunku zbóż. Odpowiedzialność za prowadzenie procesu konserwacji zbóż. Stałe kontrolowanie jakości składowanej masy zbożowej i nadzór nad jej prawidłowym rozmieszczeniem...
Utrzymywanie maszyn, urządzeń i instalacji technologicznych w stanie sprawności technicznej. Prowadzenie konserwacji, napraw i remontów maszyn, urządzeń i instalacji w zakresie kompetencji wynikających z posiadanych uprawnień zawodowych. Zgłaszanie zapotrzebowania na części zamienne....
Zakres obowiązków: Pobór i nadzorowanie pobierania prób do badań. Przeprowadzanie badań jakościowych surowca, półproduktów, wyrobów gotowych, zgodnie z procedurami i normami. Prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań. Obsługa urządzeń w laboratorium oraz dbanie o właściwy ich stan.
Zakres obowiązków: Odbieranie wyrobu gotowego z maszyny i układanie na paletach. Kontrola wyrobu gotowego (szczelność, poprawność daty i opakowań). Napełnianie elewatora kubków. Prace porządkowe. Znakowanie produktu niepełnowartościowego.
Kontrola i dozór nad prawidłowym utrzymaniem w pracy obiektów i urządzeń Automatycznej Stacji Uzdatniania Wody (ASUW) oraz Oczyszczalni Ścieków zgodnie z instrukcjami technologicznymi, a w szczególności: wykonywanie czynności eksploatacyjnych wraz z obsługą urządzeń i maszyn, w tym...