EBS S.A. jest właścicielem sieci pralni –„ Pralnia EBS”. Dzięki posiadaniu unikalnego know-how, znajomości rynku, rozwiniętej sieci dystrybucji oraz znajomości zagadnień biznesu w regionie jest obecnie liderem branży pralniczej.W całej Polsce znajduje się 126 pralni EBS. W samej Warszawie i okolicach mieszkańcy mają do dyspozycji 28 pralni EBS. Pralnie EBS są zlokalizowane w centrach handlowych w dużych miastach, zapewniając tym samym swoim klientom stały dostęp do wysokiej jakości usług pralniczych w przystępnych cenach.Pralnie EBS w Polsce to 2 miliony klientów rocznie i ponad 5 milionów wypranych sztuk odzieży.
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz recpetur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Zakres obowiązków: Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem; Realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji; Koordynacja obszaru produkcji, sprzedaży oraz sali restauracyjnej (dbanie o estetykę i wystrój) Dążenie do zapewnienia satysfakcji...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Czego wymagamy? Doświadczenia zawodowego minimum 3 miesiące na podobnym stanowisku; Czynnego prawa jazdy kat. B; Elastyczności w działaniu; Dyspozycyjności; Aktualnych uprawnień SEP do 1KV; Obowiązki: Prowadzenie stałej kontroli stanu technicznego maszyn i urządzeń; Prowadzenie bieżącej...
Zakres obowiązków: Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem; Realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji; Koordynacja obszaru produkcji, sprzedaży oraz sali restauracyjnej (dbanie o estetykę i wystrój) Dążenie do zapewnienia satysfakcji...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Wymagania: Wykształcenie wyższe techniczne lub informatyczne; Bardzo dobra znajomość budowy komputera, umiejętność diagnozowania uszkodzeń; Znajomość zagadnień związanych budową i konfiguracją sieci WLAN/VLAN/LAN; Administracja systemami opartymi na Windows 2003 – 2012 (zarządzanie...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Obowiązki Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi Klientów; Odpowiedzialność za funkcjonowanie lokalu (kontrola pracowników, jakości produktu i serwisu) Praca przy przygotowywaniu dań i szkolenie personelu podstawowego; Współudział w realizacji planów budżetowych; Wymagania: Aktualna...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, Tworzenie karty menu oraz receptur; Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji; Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy; Dokonywanie...