Kierownik/Kierowniczka Restauracji
Miejsce pracy: Gdańsk
Nr Ref.: Kierownik/Kierowniczka Restauracji
Nr Ref.: Kierownik/Kierowniczka Restauracji
Zakres obowiązków:
- Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
- Realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji
- Koordynacja obszaru produkcji, sprzedaży oraz sali restauracyjnej (dbanie o estetykę i wystrój)
- Dążenie do zapewnienia satysfakcji klientów poprzez dostarczenie produktów o wysokiej jakości oraz profesjonalną obsługę
- Zarządzanie podległym zespołem poprzez motywowanie go do osiągania założonych celów
Wymagania:
- Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej
- Doświadczenie w pracy w branży retail – warunek konieczny!
- Doświadczenie w zarządzaniu kilkunastoosobowym zespołem
- Doświadczenie w zarządzaniu zmianą, szkoleniu pracowników i wprowadzaniu standardów
- Nastawienie na budowanie pozytywnych relacji z klientami
- Umiejętność pracy opierającej się na wskaźnikach jakościowych oraz ilościowych
- Umiejętność organizacji pracy własnej i podległego zespołu, koncentracji na celach
- Umiejętność budowania oraz motywowania zespołu
- Kreatywność i zaangażowanie
- Aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
Oferujemy:
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
- Zatrudnienie w oparciu umowy o pracę
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Pracę w młodym dynamicznym zespole
- Narzędzia pracy zgodne ze stanowiskiem