Transgourmet Polska jest właścicielem marek handlowych Transgourmet i Selgros. Transgourmet to dystrybucja do gastronomii i punktów zbiorowego żywienia. Mamy własną profesjonalną flotę samochodów oraz nowoczesne centra logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim i Gliwicach. Selgros to ogólnopolska sieć samoobsługowych hal handlowych. Oferujemy pełne zaopatrzenie dla klientów indywidualnych i osób prowadzących działalność gospodarczą. Działamy w 20 oddziałach, w największych miastach w Polsce, zatrudniając ponad 4 500 pracowników.
Wykształcenie wyższe magisterskie; Biegła znajomość obsługi komputera (MS Office) Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole; Pracowitość i zaangażowanie; Skrupulatność i odpowiedzialność; Mile widziana znajomość branży spożywczej; Mile widziana znajomość języka niemieckiego i/lub angielskiego;
Wykształcenie min. zawodowe; Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; Uprawnienia do obsługi wózków jezdniowych będą dodatkowym atutem; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność,...
Wykształcenie minimum średnie, Komunikatywność i łatwość nawiązywania dobrych relacji z klientem, Wysoka kultura osobista, Umiejętność pracy w zespole, Umiejętność obsługi komputera, Dyspozycyjność, Znajomość przepisów dotyczących reklamacji, gwarancji, koncesji będzie dodatkowym atutem,
Wykształcenie minimum średnie; Min 1 rok doświadczenia w pracy w Dziale Personalnym; Bardzo dobra znajomość prawa pracy; Umiejętność prowadzenia wszelkiej dokumentacji personalnej; Umiejętność rozliczania czasu pracy; Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) Umiejętność...
Minimum wykształcenie średnie, Doświadczenie w pracy w dziale związanym ze sprzedażą i/lub obsługą klienta, Umiejętności negocjacyjne, Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy, Umiejętności analityczne, Znajomość obsługi komputera ( pakiet MS OFFICE), Prawo jazdy kat. B,...
Udokumentowane umiejętności i doświadczenie na stanowisku Kucharza; Znajomość śląskiego rynku gastronomicznego; Mile widziane doświadczenie w pracy w obszarze związanym ze sprzedażą i/lub obsługą klienta; Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy, Umiejętność analizy danych,...
Znajomość branży mięsnej, Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid), Umiejętność obsługi klienta.
Wykształcenie minimum średnie; Min 1 rok doświadczenia w pracy w Dziale Personalnym; Bardzo dobra znajomość prawa pracy; Umiejętność prowadzenia wszelkiej dokumentacji personalnej; Umiejętność rozliczania czasu pracy; Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) Umiejętność...
Wykształcenie min. zawodowe (preferowane ekonomiczne) Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; Znajomość zasad związanych z obsługą klienta; Umiejętność obsługi kasy fiskalnej; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) Rzetelność,...
Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid)
Preferowane wykształcenie wyższe, Doświadczenie w pracy w dziale związanym ze sprzedażą i/lub obsługą klienta, Mile widziane doświadczenie w pracy z klientami unijnymi, Znajomość języka angielskiego na poziomie dobrym, Umiejętności negocjacyjne, Umiejętność bardzo dobrej organizacji...
wykształcenie minimum średnie oraz doświadczenie w pracy w handlu lub/i obsłudze klienta, doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników, umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office), posiadanie pracowniczej książeczki zdrowia (Sanepid) oraz uprawnienia do obsługi wózków...
Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid)
Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid)
Wykształcenie min. zawodowe; Doświadczenie w pracy przy przyjęciu towaru; Podstawowa znajomość zasad związanych z gospodarką magazynową; Umiejętność obsługi komputera; Uprawnienia do obsługi wózków widłowych; Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością...