Nadzór jakościowy nad przebiegami procesów produkcyjnych; Kontrola standardów higienicznych w procesie produkcji; Rozpoznawanie i rozwiązywanie problemów jakościowych metodami stosowanymi w przemyśle spożywczym; Udział w doskonaleniu istniejących i tworzeniu nowych produktów;...
Aktywne pozyskiwanie nowych odbiorców i partnerów biznesowych; Budowanie oraz utrzymywanie stałych relacji biznesowych z kontrahentami poprzez kontakt telefoniczny; Negocjacje handlowe; Realizacja założonych planów sprzedaży; Współpraca z magazynami zewnętrznymi; Koordynacja dostaw;...
wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku kucharza w restauracjach, mile widziana znajomość kuchni śródziemnomorskiej, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność sporządzania potraw z ryb i owoców morza, dyspozycyjność, zorganizowanie i...
ewidencja, dekretacja i księgowanie dokumentów źródłowych krajowych i zagranicznych; komunikacja z Kontrahentami zagranicznymi i współpraca z innymi działami; analiza i uzgadnianie sald kont księgowych; rozliczanie transakcji krajowych i zagranicznych; prowadzenie ewidencji środków...