Pałacyk pod Jodłami

Z miłości do jedzenia które inspirują nas do coraz nowszych wariacji przy tworzeniu dań


Pałacyk Pod Jodłami w Piasecznie tuż pod Warszawą to restauracja, która na przełomie 2018/2019 roku powstała z miłości do kuchni polskiej i z pasji do gotowania. Starannie skomponowane menu łączy w sobie tradycyjne dania regionalne z nowoczesnymi trendami kulinarnymi, które inspirują nas do coraz to nowych wariacji przy tworzeniu dań.

Tajemnica zamknięta w lokalności

Podstawą naszej kuchni są świeże produkty wysokiej jakości, które w znacznej części dostarczają nam sprawdzeni lokalni dostawcy. Dzięki temu mamy pewność, że serwowane w restauracji potrawy tworzone są dla naszych Gości z tego, co regionalne, polskie i najlepsze.

Jesteśmy w cichym przytulnym miejscu z dużym pięknym ogrodem i tarasem,  gdzie goście mogą u nas odpocząć. 

Aktualne oferty pracy

Firma Pałacyk pod Jodłami Ewa Faulhaber nie posiada obecnie aktualnych ofert pracy.

Zobacz oferty innych pracodawców

  • Pracownik restauracji

    AmRest sp. z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 godz.
    Twoja oryginalna misja: Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC. Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień. Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    Kura Warzyw   Warszawa, Śródmieście    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 200 - 5 610 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Twoje zadania: Zarządzanie ok. 3-6 osobowymi zespołami. Podejmowanie działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom. Samodzielność, zaangażowanie i odwaga w sytuacji codziennej oraz kryzysowej. Wspieranie rozwoju pracowników.
  • Pracownik Lokalu

    Kura Warzyw   Warszawa, Śródmieście    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat / część etatu   28,00 - 30,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Kebap Master odpowiada za jakość doświadczenia gastronomicznego naszych Gości, czyli: przygotowywanie autorskich kebabów, budowanie relacji z Gośćmi, czystość w lokalu.
Zobacz archiwalne oferty pracy

Pałacyk pod Jodłami Ewa Faulhaber

Ul.Hajduczka 10

05-502 Piaseczno