Najnowsze oferty pracy

  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    10 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
  • Kucharz - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Święte (pow. średzki, gm. Środa Śląska)    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    15 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    15 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    15 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Łódź Szef Kuchni Łódź
Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef (k/m)

Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef (k/m)

Andels Łódź Sp. z o.o.
Łódź
praca stacjonarna
2219 dni temu

 

Vienna House – jesteśmy prawdziwymi gospodarzami! Największa austriacka grupa hoteli z 26 letnim doświadczeniem w zarządzaniu ponad 30 hotelami w Europie. Więcej informacji o nas znajdziesz na www.viennahouse.com

 

W czym jesteś naprawdę dobry?

Podziel się swoim talentem!

 

Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef (k/m)
Miejsce pracy: Łódź
Jeżeli lubisz
  • Tworzyć nowe trendy i być pionierem odkryć kulinarnych
  • Chcesz współtworzyć i nadawać kierunek naszej kuchni
  • Przyczyniać się do zdobywania kolejnej czapki Gault&Millau
  • Indywidualnie podchodzić do potrzeb Gości i trafiać w ich gusta kulinarne
  • Pracować w designerskich przestrzeniach i spotykać sławnych i interesujących ludzi
  • Szkolić i kierować zespołem kucharzy
I wyróżnia Cię
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Prawdziwa pasja do gotowania oraz umiejętność tworzenia wyjątkowych smaków
  • Odwaga do podejmowania nowych wyzwań

To jesteś osobą, której szukamy w VIENNA HOUSE ANDEL'S ŁÓDŹ.


Zapewnimy Ci
  • Stabilne warunki zatrudnienia
  • Dofinansowanie do karty Multisport
  • Noc w Hotelu w ramach szkolenia
  • Zajęcia z trenerem personalnym
  • Comiesięczne aktywności z ZFŚS
  • Dofinansowanie do urlopu

Jesteśmy dobrzy w wielu rzeczach, ale jeszcze nie we wszystkim. Dlatego zawsze poszukujemy tych,

którzy przejmują inicjatywę i zaskakują swoim zaangażowaniem, umiejętnościami i talentem.

KLAUZULA INFORMACYJNA
Andels Łódź sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, przy ul. Ogrodowej 17, 91-065 Łódź („Spółka”) informuje, że będzie przetwarzać Pana/Pani dane osobowe podane nam przez Pana/Panią w związku z udziałem w rekrutacji. Spółka będzie przetwarzać Pana/Pani dane osobowe w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Informujemy, że przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści Pana/Pani danych osobowych i ich poprawiania. Obowiązek podania danych wynika z art. 221 ustawy z dnia 26 czerwca 1976 r. kodeks pracy.
□ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych we wskazanym wyżej zakresie także na cele przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Spółkę.
 

Podobne oferty

  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    10 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
  • Kucharz - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Święte (pow. średzki, gm. Środa Śląska)    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    15 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    15 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    15 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!