Sodexo On-Site Services to społeczność składająca się z klientów, konsumentów i pracowników oraz część międzynarodowej Grupy Sodexo. Jesteśmy 18. co do wielkości pracodawcą na świecie, zatrudniającym globalnie ponad 400 000 osób. Jednak nie przeszkadza nam to być także firmą rodzinną, w której centrum zainteresowania znajdują się przede wszystkim ludzie – zarówno nasi pracownicy, jak i setki tysięcy konsumentów, których obsługujemy każdego dnia.
Chcesz do nas dołączyć? ZAPRASZAMY!
www.sodexo.pl ∙ www.sodexoprestige.pl ∙ www.sodexo.com
Co robimy na co dzień?
Jako Sodexo On-Site Services obsługujemy technicznie ponad 400 nieruchomości i prowadzimy blisko 80 restauracji pracowniczych na terenie całej Polski. Pracujemy w biurze centrali w Warszawie i w kilkuset obiektach klientów.
Stoją za nami konkretni ludzie, misja i wartości. Więcej informacji znajdziesz na www.sodexo.pl.
Nasza firma jest sygnatariuszem Karty Różnorodności - stosujemy politykę równego traktowania oraz tworzymy środowisko pracy przyjazne osobom niepełnosprawnym.
Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
- Planowanie i nadzór nad jakością produkcji posiłków,
- Wsparcie Szefa Kuchni,
- Przygotowywanie posiłków na podstawie naszych receptur,
- Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów,
- Kierowanie personelem,
- Kontrola przestrzegania zasad higienicznych,
- Dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
- Minimum rocznego doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku,
- Mile widziane osoby z doświadczeniem w żywieniu zbiorowym,
- Doświadczenia w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji imprez okolicznościowych,
- Umiejętności kontroli kosztów i bardzo dobrej znajomości systemu HACCP,
- Aktualnej książeczki sanepid,
- Zdolności organizacyjnych i pozytywnej energii,
- Komunikatywności i wysokiej kultury osobistej,
- Znajomości obsługi komputera,
- Kreatywności, pasji i zapału widocznych zarówno w kuchni, jak i w kontakcie z Klientem.
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- Pracę w restauracji pracowniczej na Retkini (ul. Nowy Józefów)
- Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- Pracę od poniedziałku do piątku,
- Ciekawe wyzwania zawodowe,
- Udział w szkoleniach (możliwość wyjazdu do USA!) oraz konkursach kulinarnych,
- Ocenę pracy opartą na jasno określonych kryteriach,
- Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną i dofinansowanie do karty Multisport, bony na Święta,
- Dobrą i życzliwą atmosferę pracy.