Zastępca Managera Restauracji

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Siedlce, ul. Armii Krajowej 5
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
3 godz. temu
Zastępca Managera Restauracji
Miejsce pracy: Siedlce, ul. Armii Krajowej 5

Firma TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski. Nasza marka stale się rozwija i chociaż najważniejszym trzonem działalności TOPAZ są sklepy spożywcze, rozwijamy również własne stacje benzynowe, galerie handlowe, inwestycje deweloperskie czy zakłady produkcyjne: rozbiór drobiu, Piekarnia Sokołowska oraz ciastkarnia Natalia i Szymon.

Jedną z naszych działalności są również punkty gastronomiczne TOP DRIVE oraz Browar Restauracyjny BROFAKTURA.

Aktualnie do BROFAKTURY w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - poszukujemy doświadczonej i operatywnej osoby na stanowisko

ZASTĘPCA MANAGERA RESTAURACJI

Twoje główne zadania:
  • efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji
  • zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości
  • prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe wdrożenie nowych pracowników do pracy
  • skuteczna współpraca z Managerem Restauracji, Szefem Kuchni oraz pozostałym personelem
Oczekiwania:
  • min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem i zarządzaniu gastronomią
  • mile widziane doświadczenie w szkoleniu personelu z zakresu obsługi Gości restauracji
  • znajomość programów gastro oraz znajomość podstaw prawa pracy
  • bardzo dobra organizacja pracy, duże zaangażowanie w realizację zadań i dyspozycyjność
Oferujemy:
  • formę zatrudnienia - do uzgodnienia indywidualnie z wybranym kandydatem/ką
  • atrakcyjne warunki pracy i benefity dla Pracowników (np. opieka medyczna, ubezpieczenie na życie)
  • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kompetencji
  • pracę w młodym, dynamicznym zespole nastawionym na rozwój
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Aplikuj teraz
 

Poznaj

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ - ulubione miejsce na zakupy dla twojej rodziny! Jest rok 1993. Zbigniew Paczóski, młody przedsiębiorca z Sokołowa Podlaskiego, otwiera pierwszy sklep spożywczy TOPAZ na ulicy Kolejowej w tym samym mieście, w którym zaopatruje okolicznych mieszkańców w podstawowe artykuły spożywczo-przemysłowe. I tak właśnie powstała Sieć TOPAZ, która przez kolejne 25 lat istnienia wypracowała wysoki standard placówek handlowych i atrakcyjną ofertę. A co za tym idzie – silną pozycję na regionalnym rynku, której nie zaszkodziła nawet ekspansja zagranicznych sieci handlowych. Kiedy ten sektor na rynku stawał się coraz bardziej zatłoczony, wydawało mi się, że konkurowanie przedsiębiorstwa z polskim kapitałem z firmą zagraniczną było nierealne. Jednak udało się. Każdy kolejny zbudowany i otwarty polski supermarket TOPAZ jest częścią marki, której sklepy odwiedza 1,5 miliona Klientów. Proponujemy ponad 35 tysięcy najwyższej jakości produktów od około 600 producentów i dostawców z całej Polski. Na uwagę zasługuje również fakt, że w programie lojalnościowym Karta Stałego Klienta w sklepie spożywczym TOPAZ – niezależnie od tego, czy znajduje się w Mińsku Mazowieckim, Siedlcach, czy Sokołowie Podlaskim, korzysta już ponad 350 tysięcy osób, z czego przynajmniej raz w tygodniu używa jej blisko 70% wszystkich posiadaczy – podsumowuje Zbigniew Paczóski, właściciel i twórca sukcesu Sieci Sklepów Topaz.Marka Topaz to już nie tylko sklepy spożywcze, ale też stacje paliw, własne zakłady produkcyjne , nowoczesne centrum dystrybucyjne. Nasza firma jest znaczącym pracodawcą w regionie i zatrudnia już ponad 2300 osób.

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...