Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Kierownika Restauracji

BURGER KING Poland S.A.
Warszawa
praca stacjonarna
2845 dni temu

Aktualnie BURGER KING Poland S.A. buduje swoje struktury w Polsce. To świetna wiadomość dla wszystkich osób, które chcą się rozwijać w dynamicznym, międzynarodowym środowisku, a dodatkowo w świetnej, nieskalanej korporacyjną sztywnością atmosferze. Oferujemy warunki pracy sprzyjające osobom aktywnym, ambitnym o pozytywnym usposobieniu - zgodnie z naszą filozofią - BE YOUR WAY! Nasza kultura organizacyjna jest prosta – a Twoja droga na szczyt może zacząć się właśnie od tego stanowiska!


Zastępca Kierownika Restauracji


Miejsce pracy: Warszawa

Nr Ref.: ASM/Waw

Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.:
  • Zarządzanie restauracją pod nieobecność Kierownika
  • Rekrutacja, szkolenie nowych pracowników restauracji
  • Układanie grafików
  • Realizacja planu sprzedażowego restauracji
  • Utrzymywanie optymalnego poziomu kosztów pracy poprzez właściwe planowanie, analizowanie i kontrolowanie czasu pracy i urlopów podległego zespołu
  • Prowadzenie zmiany
  • Tworzenie przyjaznej atmosfery pracy
Wymagania:
  • Min pół roku na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej - warunek konieczny
  • Mile widziane doświadczenie w branży QSR
  • Min. półroczne doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Umiejętność zarządzania kosztami restauracyjnymi
  • Mile widziana podstawowa znajomość prawa pracy
  • Dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel
  • Komunikatywny język angielski
  • Minimum średnie maturalne, mile widziane wykształcenie wyższe
  • Bardzo dobra organizacja pracy
  • Ukierunkowanie na osiąganie celów
  • Umiejętność budowania relacji (pracownicy, Goście)
  • Samodzielność
  • Odporność na stres
Oferujemy:
  • Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Dynamiczny rozwój w międzynarodowym środowisku
  • Możliwość uczestniczenia w budowaniu i rozwoju firmy od początków jej działalności w Polsce
  • Dla najbardziej ambitnych spersonalizowana ścieżka kariery
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...