Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Lubelskie Manager Restauracji Lubelskie
Zastępca Kierownika Restauracji

Zastępca Kierownika Restauracji

BURGER KING Poland S.A.
lubelskie, Lublin
praca stacjonarna
2862 dni temu

Aktualnie BURGER KING Poland S.A. buduje swoje struktury w Polsce. To świetna wiadomość dla wszystkich osób, które chcą się rozwijać w dynamicznym, międzynarodowym środowisku, a dodatkowo w świetnej, nieskalanej korporacyjną sztywnością atmosferze. Oferujemy warunki pracy sprzyjające osobom aktywnym, ambitnym o pozytywnym usposobieniu - zgodnie z naszą filozofią - BE YOUR WAY! Nasza kultura organizacyjna jest prosta – a Twoja droga na szczyt może zacząć się właśnie od tego stanowiska!


Zastępca Kierownika Restauracji


Miejsce pracy: Lublin

Nr Ref.: ASM/Lublin

Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.:
  • Zarządzanie restauracją pod nieobecność Kierownika
  • Rekrutacja, szkolenie nowych pracowników restauracji
  • Układanie grafików
  • Realizacja planu sprzedażowego restauracji
  • Utrzymywanie optymalnego poziomu kosztów pracy poprzez właściwe planowanie, analizowanie i kontrolowanie czasu pracy i urlopów podległego zespołu
  • Prowadzenie zmiany
  • Tworzenie przyjaznej atmosfery pracy
Wymagania:
  • Min pół roku na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej - warunek konieczny
  • Mile widziane doświadczenie w branży QSR
  • Min. półroczne doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Umiejętność zarządzania kosztami restauracyjnymi
  • Mile widziana podstawowa znajomość prawa pracy
  • Dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel
  • Komunikatywny język angielski
  • Minimum średnie maturalne, mile widziane wykształcenie wyższe
  • Bardzo dobra organizacja pracy
  • Ukierunkowanie na osiąganie celów
  • Umiejętność budowania relacji (pracownicy, Goście)
  • Samodzielność
  • Odporność na stres
Oferujemy:
  • Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Dynamiczny rozwój w międzynarodowym środowisku
  • Możliwość uczestniczenia w budowaniu i rozwoju firmy od początków jej działalności w Polsce
  • Dla najbardziej ambitnych spersonalizowana ścieżka kariery
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...