Najnowsze oferty pracy

  • Key Account Manager

    SMARTLUNCH S.A.   pomorskie    praca mobilna
    siedziba firmy: Czechy
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    2 dni
    Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
  • Kierownik Restauracji TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Pomorskie Reda Manager Restauracji Reda
Zastępca Kierownika Restauracji Burger King

Zastępca Kierownika Restauracji Burger King

AmRest sp. z o.o.
Reda
praca stacjonarna
2130 dni temu

Minęło już ponad 60 lat od otwarcia pierwszej restauracji Burger King. W tym czasie powstała marka, która swój sukces zawdzięcza przede wszystkim swoim pracownikom. To właśnie dzięki nim jesteśmy obecni w 65 krajach, a marka Burger King stała się jedną z najbardziej rozpoznawalnych na świecie. Nie przez przypadek - Burger King to miejsce dla tych, którzy kochają burgery, potrafią czerpać radość ze wszystkiego, co robią i dzielić się nią z innymi i wreszcie - są głodni wyzwań!

Zostań jednym z nas. Dołącz do zespołu jako:
Zastępca Kierownika Restauracji Burger King
Miejsce pracy: Reda

Zastępca Kierownika Restauracji jest odpowiedzialny za budowanie zespołu, rekrutację, szkolenie i docenianie pracowników. Kierując zespołem wprowadza pozytywną atmosferę pracy i motywuje pracowników, tak aby osiągali jak najlepsze wyniki, a każdy dzień spędzony w restauracji był dla nich przyjemnością. Do jego zadań należy tworzenie grafików pracy dla załogi, planowanie i optymalizacja kosztów pracy oraz analiza osiąganych rezultatów. Zastępca Kierownika prowadzi również zmiany w restauracji i dba o zapewnienie najwyższych standardów obsługi Gościa.

 

To stanowisko właśnie dla Ciebie, jeśli:
  • Masz doświadczenie w zarządzaniu zespołem i pracy z Klientem
  • Uwielbiasz pracę z ludźmi oraz bezpośredni kontakt z Gośćmi
  • Masz w sobie nieskończone pokłady pozytywnej energii, zapału i kreatywności
  • Jesteś urodzonym przywódcą i kapitanem drużyny
  • Potrafisz dobrze organizować pracę sobie i innym, ustalać priorytety i koncentrować się na celach
  • Nie lubisz stać w miejscu i szukasz możliwości rozwoju
Co chcemy Ci zaoferować?
  • realny wpływ na wyniki jakie osiąga restauracja
  • szkolenia z zakresu zarządzania i obsługi Klienta
  • unikalny program rozwoju zawodowego „Spread Your Wings”
  • stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
  • wynagrodzenie zawsze na czas oraz premie za wyniki i osiągniecia
  • bogaty pakiet benefitów – wybieraj spośród setek świadczeń (Multisport, MyBenefit i inne)
  • zniżki na Twoje ulubione produkty Burger King, Pizza Hut, KFC i Starbucks

Obiecujemy Ci pracę, w której każdy dzień jest pełen wyzwań i codziennie uczysz się czegoś nowego. Dołącz do zespołu tworzonego przez ludzi pełnych energii, w rozwijającym się brandzie, w miejscu, którym możesz być po prostu sobą!

 

 

Podobne oferty

  • Key Account Manager

    SMARTLUNCH S.A.   pomorskie    praca mobilna
    siedziba firmy: Czechy
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    2 dni
    Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
  • Kierownik Restauracji TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...