Najnowsze oferty pracy

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Wielkopolskie Opalenica Kierownik ds. Gastronomii Opalenica
Zastępca Kierownika Gastronomii / F&B Supervisor

Zastępca Kierownika Gastronomii / F&B Supervisor

HOTEL REMES
Opalenica
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
822 dni temu

Hotel Remes Sport & SPA poszukuje Kandydatów / Kandydatek na stanowisko:

Zastępca Kierownika Gastronomii / F&B Supervisor
Miejsce pracy: Opalenica
 
Zakres obowiązków
  • Pełnienie obowiązków kierownika zmiany podczas nieobecności Kierownika działu.
  • Organizacja pracy i zarządzanie wszystkimi sektorami gastronomii hotelowej.
  • Nadzorowanie i koordynacja zespołu gastronomii gwarantując spójność i jakość oferty gastronomicznej.
  • Szkolenie i rozwój personelu F&B w obszarach takich jak profesjonalna obsługa gości oraz bezpieczeństwo żywności (HACCP).
  • Motywacja oraz efektywna organizacja czasu pracy podległego zespołu pracowników.
  • Przygotowanie grafików i podział pracy.
  • Ścisła współpraca z F&B Managerem i Szefem Kuchni.
  • Nadzór nad gospodarką magazynową oraz przyjmowanie dostaw.
  • Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów wewnętrznych.
  • Udział w inwentaryzacji miesięcznej.
Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku wyższym- preferowane 3* i 4* hotele.
  • Elastyczność i pozytywne nastawienie.
  • Kreatywność w rozwiązywaniu problemów.
  • Innowacyjne podejście do obsługi.
  • Umiejętność kompleksowego spojrzenia na biznes i świadomość zależności przychodowo-kosztowych.
  • Umiejętność nawiązywania kontaktów oraz rozwiązywania problemów.
  • Umiejętność pracy w trybie wielozadaniowym i wyznaczania priorytetów.
  • Biegła obsługa komputera.
  • Dyspozycyjność i gotowość do pracy zmianowej.
  • Wysoka kultura osobista i zorientowanie na świadczenie usług na najwyższym poziomie.
  • Zamiłowanie do hotelarstwa i gastronomii.
  • Znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację.
To oferujemy
  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie.
  • Dynamiczną pracę w międzynarodowym środowisku.
  • Możliwość rozwoju osobistego.
  • Elastyczny czas pracy- praca zmianowa.
  • Ciekawą i pełną wyzwań pracę w 4* hotelu.
  • Pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki.

 

Podobne oferty

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...