Hotel Remes Sport & SPA poszukuje Kandydatów / Kandydatek na stanowisko:
Zastępca Kierownika Gastronomii / F&B Supervisor
Miejsce pracy: Opalenica
Zakres obowiązków
- Pełnienie obowiązków kierownika zmiany podczas nieobecności Kierownika działu.
- Organizacja pracy i zarządzanie wszystkimi sektorami gastronomii hotelowej.
- Nadzorowanie i koordynacja zespołu gastronomii gwarantując spójność i jakość oferty gastronomicznej.
- Szkolenie i rozwój personelu F&B w obszarach takich jak profesjonalna obsługa gości oraz bezpieczeństwo żywności (HACCP).
- Motywacja oraz efektywna organizacja czasu pracy podległego zespołu pracowników.
- Przygotowanie grafików i podział pracy.
- Ścisła współpraca z F&B Managerem i Szefem Kuchni.
- Nadzór nad gospodarką magazynową oraz przyjmowanie dostaw.
- Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów wewnętrznych.
- Udział w inwentaryzacji miesięcznej.
Nasze wymagania
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku wyższym- preferowane 3* i 4* hotele.
- Elastyczność i pozytywne nastawienie.
- Kreatywność w rozwiązywaniu problemów.
- Innowacyjne podejście do obsługi.
- Umiejętność kompleksowego spojrzenia na biznes i świadomość zależności przychodowo-kosztowych.
- Umiejętność nawiązywania kontaktów oraz rozwiązywania problemów.
- Umiejętność pracy w trybie wielozadaniowym i wyznaczania priorytetów.
- Biegła obsługa komputera.
- Dyspozycyjność i gotowość do pracy zmianowej.
- Wysoka kultura osobista i zorientowanie na świadczenie usług na najwyższym poziomie.
- Zamiłowanie do hotelarstwa i gastronomii.
- Znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację.
To oferujemy
- Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
- Atrakcyjne wynagrodzenie.
- Dynamiczną pracę w międzynarodowym środowisku.
- Możliwość rozwoju osobistego.
- Elastyczny czas pracy- praca zmianowa.
- Ciekawą i pełną wyzwań pracę w 4* hotelu.
- Pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki.