Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 godz.
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    12 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

Orbis S.A.
Wrocław
praca stacjonarna
3108 dni temu

Novotel & ibis Wrocław Centrum

Zastępca Kierownika ds. Gastronomii
UMIEJĘTNOŚCI I OSOBOWOŚĆ
  • Czujesz się kimś wyjątkowym
  • Dzielisz naszą pasję gościnności
  • Nie ustajesz w swoim rozwoju
  • Masz odwagę pójść dalej
  • Czujesz w sobie ducha zdobywcy
  • Jesteś innowacyjny
  • Szacunek i zaufanie są Twoją podstawą

Jeżeli TAK, to TY jesteś osobą, której szukamy.

 

OFERUJEMY
  • pracę w prestiżowym hotelu, w profesjonalnym zespole
  • możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i w Europie Środkowo-Wschodniej
  • możliwość rozpoczęcia kariery międzynarodowej w strukturach sieci ACCOR
  • szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe
  • szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną
OCZEKIWANIA
  • bardzo dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
  • bardzo dobre umiejętności organizacyjne
  • wysokie zdolności przywódcze zmierzające do ciągłego wzrostu  jakości obsługi gości przez podległy zespół
  • umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów
  • minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku
  • samodzielność w podejmowaniu decyzji
  • dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu i zadań
  • otwartość na zmiany, operatywność, kreatywność
  • wykształcenie wyższe
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego

 

 

 

 

NASZE MOTTO

HAPPY GUESTS COME BACK!

TWOJA MISJA


Zastępca Kierownika Gastronomii będzie współodpowiedzialny/a za całościowe zarządzaniem hotelowym działem gastronomii, zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych, maksymalizacje przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych.  Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze gastronomii. Organizację pracy w podległych działach, zarządzanie personelem i zapewnienie wzorowej współpracy z pozostałymi działami hotelowymi.

 

 

 

Ref.nr: AFBM/N&iWC/0516
www.hotelovekariery.pl
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 godz.
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    12 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.