Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.
- Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej (receptury, specyfikacje, karty produktu)
- Projektowanie nowych produktów oraz modernizacja obecnych
- Nadzór nad wdrażaniem nowych produktów
- Optymalizacja procesów produkcyjnych
- Doskonalenie wiedzy w zakresie technologii i prawa żywnościowego
- Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności; specjalizacja technologia mięsa (będzie dodatkowym atutem)
- Mile widziane doświadczenie w branży mięsnej,
- Odpowiedzialność, sumienność, dokładność oraz zaangażowanie w realizacji zadań
- Dobra organizacja pracy oraz samodzielność
- Mile widziana znajomość języka angielskiego
- stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat
- możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego
- grupowe ubezpieczenie na korzystnych warunkach