Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   Janów Podlaski   
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    24 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    4 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
Zobacz więcej ofert pracy

Technolog

Dr Gerard Sp. z o.o.
lubelskie, Międzyrzec Podlaski
praca stacjonarna
2092 dni temu

WIĘCEJ RAZEM

Firma Dr Gerard od 1993 roku jest jednym z największych producentów wyrobów cukierniczych w Polsce, którego sukces opiera się na oferowaniu naszym klientom szerokiego asortymentu bardzo wysokiej jakości produktów. Naszymi markami są między innymi PryncyPałki, Mafijne, Maltikeks.

 

W związku ze zmianą sposobu w jaki serwisujemy naszych klientów detalicznych poszukujemy do Działu Sprzedaży dynamicznych, nowocześnie myślących profesjonalistów na stanowisko:

Technolog
Miejsce pracy: Międzyrzec Podlaski
Zakres odpowiedzialności:
  • udział w pracach związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych wyrobów oraz doskonaleniem już istniejących
  • prowadzenie prób technologicznych, prowadzenie próbnych produkcji przemysłowych
  • prowadzenie testów technologicznych nowych maszyn i urządzeń
  • wdrażanie nowych produktów i rozwiązań technologicznych
  • nadzór technologiczny nad produkcją wyrobów finalnych
  • opracowywanie odpowiedniej dokumentacji technologicznej
  • nadzór nad parametrami procesów technologicznych
  • analiza procesu w zakresie inżynierii produkcji
  • optymalizacja procesów technologicznych
Wymagania:
  • wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, chemia, inżynieria procesu lub pokrewne) – warunek konieczny
  • wymagane minimum 3- letnie doświadczenie w Dziale R&D (doświadczenie w przemyśle cukierniczym lub piekarniczym będzie dodatkowym atutem)
  • znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji spożywczej
  • znajomość przepisów prawa żywnościowego
  • mile widziana wiedza z obszaru badań sensorycznej żywności
  • samodzielność i dobra organizacja pracy
  • kreatywność, innowacyjność, komunikatywność
  • znajomość systemu: ISO, BRC, IFS
  • wymagana komunikatywna znajomość języka angielskiego oraz czynne prawo jazdy kat. B
Co oferujemy?
  • umowę o pracę, na czas określony (18 miesięcy)
  • pracę w firmie o ugruntowanej i wysokiej pozycji na rynku
  • dobrą atmosferę pracy
  • pracę w dynamicznej, szybko rozwijającej się firmie
Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w  ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z  ustawą z dnia 29.08.1997r. (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm.)"

Dr Gerard sp. z o.o. żąda podania od kandydata jedynie takich danych osobowych, które wskazane są w obowiązujących przepisach prawa.
  1. Podanie danych osobowych przekraczających zakres danych osobowych wymaganych przez Dr Gerard sp. z o.o. (czyli danych innych niż imię/imiona i nazwisko, data urodzenia, miejsce zamieszkania, wykształcenie, wykształcenie uzupełniające, przebieg zatrudnienia, obywatelstwo, dodatkowe uprawnienia, umiejętności, zainteresowania) oznacza WYRAŻENIE ZGODY na przetwarzanie tych dodatkowych danych osobowych na potrzeby danej rekrutacji.
  2. Jeśli chcesz, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane przez Dr Gerard sp. z o.o. także na potrzeby PRZYSZŁYCH PROCESÓW REKRUTACYJNYCH, załącz poniższą klauzulę zgody w swoich dokumentach aplikacyjnych:

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Dr Gerard sp. z o.o. z siedzibą w Międzyrzecu Podlaskim, przy ul. Radzyńskiej 9, 21-560 Międzyrzec Podlaski, moich danych osobowych zawartych w dokumentach aplikacyjnych na potrzeby przyszłych rekrutacji przez okres roku od momentu wyrażenia zgody.”

    Każdą ze zgód (z punktu 1 i z punktu 2) możesz z łatwością cofnąć w dowolnym momencie. Aby to zrobić skontaktuj się z nami poprzez następujący e-mail: RODO@drgerard.eu lub listownie na adres: Dr Gerard sp. z o.o., ul. Radzyńska 9, 21-560 Międzyrzec Podlaski. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.
  3. Administratorem Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu jest Dr Gerard sp. z o.o. z siedzibą w Międzyrzecu Podlaskim, przy ul. Radzyńskiej 9, 21-560 Międzyrzec Podlaski. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na stanowisko, na które aplikujesz, w celu prowadzenia przyszłych rekrutacji (o ile wyrazisz na to zgodę) i w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami. Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, masz prawo żądać do nich dostępu, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania i żądania ich przeniesienia. Masz także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. W zakresie w jakim przetwarzanie Twoich danych osobowych odbywa się na podstawie zgody, masz prawo do jej cofnięcia. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ
 

Poznaj

Dr Gerard Sp. z o.o.

Dr Gerard to firma z długoletnią tradycją produkcji wyjątkowych ciastek, wafelków i słonych przekąsek. Posiada 2 zakłady produkcyjne, w których zatrudnia ponad tysiąc pracowników oraz zajmuje wysoką i ugruntowaną pozycję na rynku.

 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   Janów Podlaski   
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    24 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    4 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...