Ogłoszenie numer: 609630, z dnia 2015-02-10
Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego KOTLIN Sp. z o.o.
Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego „Kotlin” Sp. z o.o. w Kotlinie, produkujący przetwory warzywne oraz produkty mrożone, poszukuje pracownika na stanowisko:
Technolog żywności
Miejsce pracy: Kotlin
Opis stanowiska
-
Opracowywanie nowych produktów, technologii, zmian technologicznych i recepturowych w całym produkowanym asortymencie
-
Koordynowanie prac związanych z wdrażaniem nowych produktów
-
Prowadzenie dokumentacji technologicznej
-
Obsługa reklamacji jakościowych produktów
Wymagania
-
Wykształcenie wyższe, technologia żywności lub kierunki pokrewne
-
Praktyczna znajomość procesów technologicznych
-
Praktyczna znajomość przepisów prawa żywieniowego
-
Mile widziana umiejętność gotowania
-
Komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
Oferujemy
-
Ciekawą pracę z możliwością rozwoju zawodowego
-
Możliwość zdobycia doświadczenia w obszarze jakości oraz produkcji