Grupa Virtu od 1992 roku jest producentem dań gotowych. Ułatwiamy życie milionom Polaków, dostarczając im innowacyjne dania, które wyróżniają się na rynku najwyższą jakością i wyrazistym smakiem. Dbając o najwyższą jakość naszych produktów działamy zgodnie z normą BRC i IFS, przestrzegając międzynarodowego standardu bezpieczeństwa żywności. Tworzymy zespół kompetentnych, zaangażowanych ludzi nastawionych na realizację celów, dzięki czemu rozwijamy naszą ofertę oraz organizację.
Technolog Żywności
Miejsce pracy: Zawiercie
Twój zakres obowiązków
- Nadzór nad produkcją nowych produktów
- Współudział w tworzeniu dokumentacji technologicznej
- Modyfikacja technologii w celu poprawy jakości produktów
- Współpraca z pozostałymi działami firmy (m.in. jakością, produkcją, marketingiem, sprzedażą, technicznym)
- Przeprowadzanie kalkulacji i analiz w obszarze produkcji i procesów technologicznych
- Inicjowanie wdrażania działań oszczędnościowych w zakresie produkcji, wykorzystania surowców i materiałów.
Nasze wymagania
- Min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku (mile widziane w firmie produkcyjnej z branży spożywczej)
- Wykształcenie wyższe (technologia żywności, kontrola jakości, towaroznawstwo)
- Mile widziana znajomość najnowszych technologii produkcji wyrobów spożywczych (w tym dań gotowych)
- Mile widziana znajomość przepisów dotyczących wdrażania do produkcji nowych wyrobów spożywczych
- Znajomość norm i systemów zarządzania jakością (IFS / BRC, ISO).
- Umiejętność obsługi pakietu MS Office
- Gotowość do pracy w systemie III-zmianowym.
To oferujemy
- Samodzielne zadania i wyzwania zawodowe (możliwość realnego wpływu na rozwój firmy i produktu)
- Stabilne zatrudnienie w firmie będącej liderem w swojej branży
- Rozwój kompetencji
- Wsparcie doświadczonych pracowników na etapie wdrażania
- Pakiet prywatnej opieki medycznej
- Prywatne ubezpieczenie na życie
- Zniżki na produkty firmowe
- Parking dla pracowników
- Program rekomendacji pracowników
- Kawę / Herbatę.