Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
Zobacz więcej ofert pracy

Technolog Żywności

SERABIO
Zduńska Wola
praca stacjonarna
1340 dni temu

Ogłoszenie numer: 4210451, z dnia 2021-02-16

SERABIO

Produkcja i konfekcja produktów nabiałowych BIO i tradycyjnych.

Technolog Żywności

Miejsce pracy: Zduńska Wola

Nr Ref.: 603505705

 

Opis stanowiska

  • Produkcji masła klarowanego.
  • Konfekcjonowanie serów.
  • Prowadzenie HACCP.
  • Nadzór i prowadzenie dokumentacji.

Wymagania

  • Wykształcenie min. średnie, kierunkowe.
  • Wskazane doświadczenie w branży.

Oferujemy

  • Wynagrodzenie min. 3 tys. zł netto.

Wynagrodzenie

Od 3000 do 5000 PLN

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...