Technolog żywności / Mikrobiolog

Bakoma Sp. z o.o.
Elżbietów
specjalista (mid)
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
6 godz. temu
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!

www.bakoma.pl
Technolog żywności / Mikrobiolog
Miejsce pracy: Elżbietów
Zakres obowiązków:
  • Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz.
  • Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych).
  • Analiza i opracowanie wyników badań.
  • Prowadzenie dokumentacji laboratorium.
  • Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
Wymagania:
  • Wykształcenie wyższe w dziedzinach biologia, technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne.
  • Minimum 2 lata doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w laboratorium badawczym.
  • Znajomość klasycznych technik mikrobiologicznych.
  • Umiejętność obsługi MS Office.
  • Dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, dokładność.
  • Zdolności komunikacyjne i umiejętność pracy w zespole.
  • Gotowość do pracy zmianowej.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie.
  • Możliwości rozwoju zawodowego.
  • Opieka medyczna i dostęp do stołówki pracowniczej.
  • Dodatki: śniadanie z produktami firmy, karta Multisport, dodatek świąteczny.
  • Dofinansowanie wczasów dla dzieci i program poleceń pracowniczych.
  • Przyjazna atmosfera i wynagrodzenie z premią za wyniki.
 Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania. 
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
  • system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
  • ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
  • ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
  • ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
  • Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/
Aplikuj teraz
 

Poznaj

Bakoma Sp. z o.o.

Poznaj nas!

Grupa BZK to przede wszystkim firmy produkcyjne, dynamicznie działające w branży paliw odnawialnych, przemysłu zbożowego i mleczarskiego.

Wśród naszych najbardziej rozpoznawalnych firm znajduje się oczywiście Bakoma Sp. z o. o. oraz Polskie Młyny Sp. z o. o., których zakłady produkcyjne zlokalizowane są w powiecie sochaczewskim. Grupa BZK to jednak wiele więcej podmiotów, które prężnie się rozwijają i mają jedne z bardziej nowoczesnych zakładów produkcyjnych w Polsce. Do Grupy BZK należą również:
  • Bioagra S.A. – spółka zlokalizowana w powiecie nyskim, będąca obecnie największym w Polsce producentem bioetanolu i etanolu wytwarzanego z ziarna kukurydzy. Spółka w 2019 roku została Pracodawcą Roku powiatu nyskiego.  Spółka stale inwestuje oraz zwiększa swoje zatrudnienie.
  • Bioagra – Oil S.A. – producent estrów metylowych oraz gliceryny o jakości farmaceutycznej, spółka zlokalizowana w Tychach.
  • Komagra Sp. z o. o. – producent oleju rzepakowego na cele techniczne; spółka zlokalizowane w Tychach.
  • BZK Alco S.A. – producent alkoholu spożywczego; spółka zlokalizowane w Janikowie (powiat kozienicki).
  • Staoil Sp. z o. o. - wytwarza wysokiej jakości olej rzepakowy surowy przeznaczony na cele techniczne i paszowe.
  • BZK Group Sp. z o. o. – spółka, która zajmuje się skupem surowców oraz sprzedażą.
  • BZK i Wspólnicy Sp. z o. o. –spółka świadcząca usługi doradcze m.in. z obszaru handlu, logistyki, zakupów i HR dla pozostałych spółek z Grupy BZK. Biuro spółki zlokalizowane jest w powiecie warszawskim zachodnim (gmina Ożarów Mazowiecki).
Wszystkie spółki razem tworzą jedną z największych w Polsce grup przetwórstwa rolnego.

Rekrutujemy również do naszych czterogwiazdkowych hoteli: Hotel Słoneczny Młyn w BydgoszczyHotel Tęczowy Młyn w Kielcach.

Proces Rekrutacji w BZK Group

Krok ikona rozmowa telefoniczna Rozmowa telefoniczna
Krok ikona spotkanie Rozmowa Rekrutacyjna
Krok ikona propozycja współpracy Propozycja współpracy

Podobne oferty

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    3 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog Żywności

    ER Group   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...