Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
Zobacz więcej ofert pracy

Technolog (wędlin, owoce morza)

Sona Sp. z o.o.
Koziegłówki, ul. Myszkowska 25
specjalista (mid)
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
687 dni temu

Ogłoszenie numer: 7727652, z dnia 2022-12-01

SoNa Sp. z o.o. od ponad 30 lat dostarcza milionom Klientów w całej Polsce smaczne, bogate w substancje odżywcze ryby oraz owoce morza. Z zaangażowaniem wybieramy hodowców i dostawców, którzy na pierwszym miejscu – tak jak my- stawiają jakość i najwyższe standardy.

W połączeniu z zaawansowaną technologią produkcji i pasją naszych pracowników uzyskujemy produkty, które cieszą się uznaniem najbardziej wymagających Klientów. Smak naszych ryb wędzonych zdaniem wielu koneserów jest wyśmienity, dzięki unikalnej technologii wędzenia. Świadczą o tym liczne nagrody, którymi jesteśmy wyróżniani od lat. 

 

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Technolog (wędlin, owoce morza)

Miejsce pracy: Koziegłówki, ul. Myszkowska 25

 

Opis stanowiska

  • opracowywanie nowych receptur i wdrażanie ich do produkcji,
  • przetwarzanie, przygotowywanie dań gotowych z owoców morza,
  • mile widziana kompleksowa znajomość procesów związanych z przygotowaniem dań gotowych z owoców morza,
  • udział w doskonaleniu istniejących produktów ,
  • nadzór nad dokumentacją technologiczną i jakościową,
  • przeprowadzanie prób technologicznych do seryjnej produkcji,
  • dobór i zatwierdzanie nowych surowców,
  • wdrażanie zintegrowanych systemów zarządzania jakością
  • tworzenie dokumentacji technologicznych

Wymagania

  • wykształcenie wyższe, mile widziane: technologia,
  • doświadczenie w firmie produkcyjnej,
  • doświadczenie przy produkcji wędlin,
  • doświadczenie w branży spożywczej (mięsnej, rybnej),
  • doświadczenie przy przygotowywaniu receptur, dań z owoców morza,
  • samodzielność i decyzyjność,
  • znajomość prawa żywnościowego
  • znajomość standardów bezpieczeństwa żywności i systemów zapewnienia jakości
  • umiejętność działania pod presją czasu, odporność na stres, asertywność,

Oferujemy

  • ciekawe wyzwanie zawodowe w dynamicznie rozwijającej się firmie,
  • atrakcyjne stałe wynagrodzenie,
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • udział we wdrażaniu nowych technologii produkcji i nowych grup produktowych,
  • możliwość rozwoju zawodowego i realizacji własnych inicjatyw optymalizacyjnych,
  • brak dress code’u
  • parking dla pracowników dodatkowe świadczenia socjalne
  • program rekomendacji pracowników

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...