Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    5 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Warszawa Technolog żywności Warszawa
Technolog / Specjalista R&D - branża spożywcza

Technolog / Specjalista R&D - branża spożywcza

Hays Poland
Warszawa
praca stacjonarna
3834 dni temu
Technolog / Specjalista R&D - branża spożywcza
Warszawa
Technolog / Specjalista R&D - branża spożywcza
Warszawa
Nr Ref.: 1045279

HAYS Poland jest firmą doradztwa personalnego, należącą do międzynarodowej grupy HAYS plc, notowanej na giełdzie w Londynie i największej firmy rekrutacyjnej w Wielkiej Brytanii.

Grupa posiada ponad 390 biur w 27 krajach na całym świecie, w których łącznie pracuje 8 300 specjalistów. Jest liderem w Europie Środkowej i Wschodniej, Azji, Ameryce Południowej, Australii, Nowej Zelandii, Chinach, Japonii, Hong Kongu i Kanadzie.


Dla naszego Klienta, globalnego koncernu produkcyjnego z branży spożywczej, poszukujemy osoby na stanowisko: Technolog/Specjalista R&D – branża spożywcza.

Technolog/Specjalista R&D będzie prowadzić projekty rozwoju nowych produktów spożywczych - od koncepcji do wprowadzenia produktu na rynek a także będzie modyfikować istniejące już produkty pod względem kosztowym, sensorycznym oraz z uwzględnieniem optymalizacji procesu wytwarzania. Do zadań Technologa/Specjalisty R&D będzie należeć również prowadzenie prób produkcyjnych, ścisła kontrola standardów higienicznych oraz jakościowych w procesie wytwarzania oraz monitorowanie technologii produkcji pod względem pełnej dokumentacji i zgodności z obowiązującymi przepisami UE. Istotną częścią obowiązków będzie ścisła współpraca z Działem Jakości, Produkcji, Planowania i Zakupów.

Od kandydatów oczekujemy wykształcenia wyższego w zakresie technologii żywności oraz kilkuletniego doświadczenia na stanowisku Technologa/Specjalisty w dziale R&D w branży spożywczej (preferowane: produkty suche, dania instant, przyprawy, aromaty). Istotne jest posiadanie wiedzy w zakresie tworzenia nowych produktów, znajomość prawa żywnościowego, systemu HACCP oraz dobrej praktyki sanitarnej. Konieczna jest również znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację.

W zamian za profesjonalizm i zaangażowanie nasz Klient oferuje zatrudnienie w nowoczesnej firmie o stabilnej pozycji na rynku, możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych oraz pracę w przyjaznej atmosferze.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997r., Dz. U. Nr 101, poz. 926 ze zm.”

Numer w rejestrze agencji zatrudnienia: 361

hays.pl


 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    5 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...