Ogłoszenie numer: 145781, z dnia 2011-05-16
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo
Ubój drobiu, trzody i bydła.
Rozbiór mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Produkcja wędlin.
Technolog przetwórstwa mięsnego
Miejsce pracy: zachodniopomorskie, Stargard Szczeciński
Opis stanowiska
- Bezpośrednie uczestnictwo oraz nadzór produkcji związanej z przetwórstwem mięsa;
- Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej oraz związanej z funkcjonowaniem systemu HACCP.
Wymagania
- Ukończone studia wyższe o kierunku przetwórstwa mięsnego;
- Znajomość funkcjonowania systemu HACCP;
- Chęć rozszerzenia wiedzy praktycznej w zakresie przetwórstwa mięsnego;
- Silna motywacja pracy;
- Dyspozycyjność;
- Prawo jazdy kat. B;
- Umiejętność pracy pod presją czasu.
Oferujemy
- Stałość zatrudnienia opartą na solidnych zasadach wynikających z stabilnej pozycji gospodarczej firmy;
- Szerokie możliwości rozwoju zawodowego w branży przetwórstwa mięsnego.
Wynagrodzenie
Od 2000 do 4000 PLN
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.