Producent doskonałych wędlin i wyrobów garmażeryjnych, firma z wieloletnią tradycją, dbająca o najwyższą jakość i standardy produkcji, posiadająca ugruntowaną pozycję rynkową z siecią kilkudziesięciu sklepów firmowych. W związku z bieżącymi potrzebami, firma ogłasza konkurs na stanowisko:
Technolog produkcji wędlin
Miejsce pracy: Łódź
Technolog będzie odpowiedzialny za opracowywanie i wdrażanie nowych receptur, kontrolę procesu technologicznego w zakresie przestrzegania procedur, kontrolę wskaźników zużycia surowców, optymalizacji procesów, współpracę z działem kontroli jakości, marketingu i sprzedaży we wdrażaniu nowych produktów i zapewnieniu najwyższej jakości produktów, opracowywanie dokumentacji technologicznej.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe z zakresu technologii żywności, przetwórstwa mięsnego, spożywczego
- praktyczna znajomość zasad technologii w produkcji żywności
- znajomość zasad systemu HACCP