Obecnie poszukujemy osób na stanowisko:
Technolog ds. Mięsa i Wędlin
Miejsce pracy: Kłoda k. Rydzyna
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- Doskonalenie, optymalizację i monitorowanie procesu produkcji
- Przygotowywanie systemu produkcji mięsnej w wybranym obszarze
- Tworzenie i nadzór nad dokumentacją technologiczną
- Normowanie procesów technologicznych oraz procesów produkcji
- Analizę problemów produkcyjnych
Od kandydatów oczekujemy:
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (m. in. technologia żywności, zarządzanie jakością / procesami produkcyjnymi, towaroznawstwo oraz pokrewne)
- Dobrej znajomości Pakietu Office
- Znajomości procesów przygotowania technologii produkcji
- Umiejętności analityczne oraz skuteczne rozwiązywanie problemów
- Znajomości maszyn i urządzeń wykorzystywanych w produkcji
- Umiejętności organizacji pracy, dyspozycyjności
Zatrudnionym osobom oferujemy:
- Umowę o pracę od pierwszego dnia pracy
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Zatrudnienie w pełnym etacie
- Nowoczesne wyposażenie i standardy
- Możliwość rozwoju zawodowego w branży mięsnej
- Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.