Spółka Prowansja skupiająca pod swoim logo marki Flunch, Pizza Pai oraz Salad & Co
w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje osoby na stanowisko:
Technolog ds. Jakości Żywienia
Miejsce pracy: Warszawa
Obowiązki:
- Wprowadzanie nowych produktów i receptur
- Opracowywanie procedur wprowadzanych i obowiązujących systemów jakości (GHP, GMP, HACCP)
- Kontrola produktów i receptur w systemie komputerowym
- Przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych (kontrola jakości surowców, produktów, przestrzegania procedur, analiza wyników) w całej sieci
- Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii mające na celu stałe doskonalenie systemu zapewnienia jakości
- Prowadzanie szkoleń związanych z HACCP, GHP oraz GMP
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe kierunkowe – technologia żywności lub pokrewne
- Doświadczenie na podobnym stanowisku w sieci gastronomicznej
- Doświadczenie w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych oraz kontroli jakości surowców i produktów
- Wiedza z zakresu norm ISO 9001, systemu HACCP, zasad GHP i GMP, polskiego i unijnego prawa żywności
- Zdolność kreatywnego myślenia i działania w zakresie swojej odpowiedzialności
- Zaangażowania w realizację zadań i celów
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu umowy o pracę
- Pracę w prężnie rozwijającej się firmie
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko