KILARGO to polska firma produkcyjno handlowa, właściciel marki AUGUSTO. Nasze zakłady produkcyjne należą do najnowocześniejszych w Europie. Zbieramy doświadczenia ponad 20 lat i stale się rozwijamy, co dla Ciebie Drogi Kandydacie oznacza, że jeśli przejdziesz pomyślnie proces rekrutacji będziesz miał okazję pracować w dynamicznej firmie, która jest niekwestionowanym liderem w produkcji lodów.
Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko:
Technolog (Branża Spożywcza)
Nr Ref.: 24/T/K
Miejsce pracy: / Kalisz
Zadania
- Opracowywanie receptur nowych lodów
- Udoskonalanie istniejących produktów
- Nadzór nad projektami rozwojowymi w zakresie nowych produktów
- Prowadzenie prób technologicznych
- Opracowywanie stosownej dokumentacji dla klientów i poszczególnych działów w firmie
Wymagania
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (np. w dziedzinie technologii żywności, chemii, technologii chemicznej, mikrobiologii)
- Minimum 2-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy
- Potwierdzone sukcesy we wprowadzaniu nowych produktów /opracowywaniu nowych receptur
- Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji spożywczej
- Znajomość technik laboratoryjnych
- Znajomość systemów jakości (ISO, BRC, IFS)
- Znajomość prawa żywnościowego
- Znajomość pakietu MS Office
- Dobra znajomość języka angielskiego
- Umiejętność samodzielnego i skutecznego zarządzania projektami
- Samodzielność i dobra organizacja pracy
- Umiejętność skutecznego działania pod presją czasu
Oferujemy
- Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Możliwość samodzielnej realizacji ciekawych projektów
- Wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia oraz osiąganych efektów
- Przyjazną atmosferę pracy oraz pozytywnie nastawiony zespół współpracowników
Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”