Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień dbają o najwyższą jakość naszych produktów na każdym etapie ich przygotowania. Jesteśmy zakładem produkującym tortille, słone i słodkie przekąski, które z sukcesem eksportujemy do ponad kilkunastu krajów. W związku z rozbudową kolejnych, nowoczesnych linii produkcyjnych poszukujemy do naszego zespołu kandydatów na stanowisko:
- Dbałość o kondycję techniczną powierzonych maszyn i urządzeń w celu zapewnienia ciągłości produkcji
- Diagnozowanie i analizowanie przyczyn awarii
- Dokonywanie napraw
- Udział w uruchamianiu nowych linii produkcyjnych
- Współpraca z Inżynierami Procesu, Inżynierami Utrzymania Ruchu oraz Liderami Linii i Kierownikami Zespołów Produkcyjnych
- Wykształcenie techniczne
- Doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w firmie produkcyjnej (mile widziana branża spożywcza, FMCG lub pokrewne)
- Wiedza z zakresu mechaniki i elektromechaniki
- Umiejętności diagnozowania oraz programowania sterowników PLC
- Gotowość do pracy w systemie 4-brygadowym
- Uprawnienia SEP
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającej się firmie z branży spożywczej
- Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe
- System premiowy
- Premie za polecenie pracowników
- Pakiet benefitów: dofinansowanie do karty MultiSport, prywatna opieka medyczna Luxmed, ubezpieczenie grupowe Open Life
- Szkolenie podnoszące kwalifikacje
- Możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego
- Pożyczki na preferencyjnych warunkach
- Zaplecze socjalne
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.