Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- utrzymanie w należytym stanie technicznym maszyn, urządzeń produkcyjnych i środków pomocniczych w zakładzie
- systematycznie, zgodnie z harmonogramem dokonywanie remontów, przeglądów, konserwacji maszyn i urządzeń
- prowadzenie zapisów informacyjnych dotyczących przeglądów i konserwacji maszyn i urządzeń
- natychmiastowa reakcja na powstałe awarie i uszkodzenia
- możliwość udziału w uruchomieniach nowych linii produkcyjnych, maszyn i urządzeń
- wykształcenie techniczne
- minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
- uprawnienia SEP ,obsługi urządzeń gazowych
- gotowość do pracy w trybie zmianowym (4 brygady w systemie 3-2-1)
- mile widziana znajomość j. angielskiego
- umiejętność planowania i organizacji pracy własnej
- zdolność do podejmowania szybkich decyzji
- samodzielność i zaangażowanie
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- premia za pracę w systemie 4-brygadowym
- dodatkowa premia za polecenie pracowników do 3 600 zł brutto
- niezbędne narzędzia pracy
- możliwość uczestnictwa w uruchomieniu nowej hali produkcyjnej
- profesjonalny system szkoleń wdrożeniowych oraz rozwojowych
- dofinansowanie do karty MultiSport
- opiekę medyczną Luxmed
- ubezpieczenie grupowe
- możliwość rozwoju zawodowego
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.